Annonce
Navne

Hædret badmintonpar fejrer krondiamantbryllup

Ruth og John Bøhne,Tranbjerg, har onsdag 19. maj været gift i 65 år. Privatfoto

Krondiamantbryllup: Ruth og John Bøhne,Tranbjerg, har onsdag 19. maj været gift i 65 år.

Ægteparret Bøhne er velkendte i Tranbjerg, og i badmintonkredse er de også særdeles velkendte skikkelser.

I mere end 25 år har de siddet i bestyrelsen for AlA-Tanbjergs badmintonafdeling – John Bøhne som formand og Ruth Bøhne som kasserer, og i en årrække stod de for bankospillet i AIA-Tranbjerg. De har også begge lagt et stort arbejde i at træne ungdommen og i at være holdledere.

Annonce

For det arbejde har parret modtaget Tranbjerg-prisen, og de har begge æresnålen i guld i AIA-Tranbjerg. Samtidig har de også modtaget forskellige æresbevisninger inden for Østjysk Badminton Distrikt samt Dansk Badminton Forbund.

De er begge fra Viby og flyttede til Tranbjerg i 1967 i selvbyggerhus.

John Bøhne var i mange år ingeniør hos Jydsk Telefon/TDC. Ruth Bøhne er uddannet på advokatkontor, men helligede sig i mange år hjemmet.

Efter de fire børn var fløjet fra reden, arbejdede Ruth Bøhne først i Tranbjerg Fritidsklub og senere på Tranbjergvænge Plejehjem.

Efter pensioneringen nyder parret deres sommerhus ved Fjellerup og haven i Tranbjerg. Ruth og John Bøhne har rejst meget i Europa samt Kina og har nydt de kulturelle indtryk både ude og hjemme.

Krondiamantparret følger med glæde og entusiasme børnebørnenes og de ni oldebørns gøren og laden. Dagen fejres med den nærmeste familie i henhold til coronarestriktionerne.

laas

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce