Annonce
Navne

Hædret for ekstraordinær indsats for at uddanne yngre læger i akutmedicin

Dea Kehler, Højbjerg, er for nylig blevet tildelt Yngre Danske Akutmedicineres uddannelsespris for sin indsat i arbejdet med uddannelsen i aktumedicin. Foto: Helle Brandstrup Larsen Regionshospitalet Randers, DK

HÆDER: Dea Kehler, Højbjerg, der er nytiltrådt ledende overlæge ved Akutafdelingen i Herning og Holstebro, modtog for nylig  Yngre Danske Akutmedicineres uddannelsespris.

Den har hun fået for sin ekstraordinære indsats i arbejdet med uddannelsen i akutmedicin, mens hun var ansat som uddannelsesansvarlig overlæge i Akutafdelingen på Regionshospitalet Randers.

Derudover fik hun ros for at være en dygtig kommunikatør, der er god til at se den enkelte uddannelseslæges behov og udviklingspotentialer.

Annonce

50-årige Dea Kehler har en videreuddannelse som speciallæge i almen medicin, hun har været afdelingslæge i akutmedicin på Aarhus Universitetshospital, overlæge i akutmedicin på Regionshospitalet Randers og er snart færdiguddannet speciallæge i akutmedicin.

Hun har endvidere et diplom i intensiv medicin inden for sepsis og en ph.d. i "Preventive cardiovascular consultations in general practice".

Desuden har hun en Master fra Aalborg Universitet med fokus på forandringsledelse og kapacitet og afslutter til sommer en treårig diplomuddannelse som organisationsanalytiker.

Dea Kehler bor i Højbjerg med sin mand og tre børn.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Aarhus

Udbrud af ekstra smitsom corona-variant: Vuggestue og børnehave i Risskov lukket

Aarhus

De smarteste sygehuse klarede coronakrisen bedst: AUH er blandt de bedste i verden

Alarm 112

Nye redningsstiger i østjyske havne skal forebygge drukneulykker: Skrig-orange og kan ses fra vandet i mørke

Annonce