Annonce
Aarhus

Højaktuelt: Ni noveller om tiden med coronaen

Mette Reinhardt Jakobsen har en novelle med i den nye samling om coronatiden. Foto: Jens Thaysen
Byens Forlag udsender bog om en usædvanlig tid, og århusiansk forfatter er med.

AARHUS: Den århusianske forfatter Mette Reinhardt Jakobsen har et bidrag med i en højaktuel samling af noveller, som Byens Forlag netop har sendt ud. Den hedder "Hvor du er", og alle noveller handler om tiden under coronaen.

Mette Jakobsens bidrag til bogen hedder ’Sådan en dejlig dag’.

- Det handler om familiefaderen Torkild, der endelig ser sit snit til at slippe væk fra familiens skød, da genbrugsstationerne genåbner, forklarer forfatteren.

I alt ni forfattere fra Byens Forlag har skrevet til novellesamlingen, der er inspireret af og skabt under coronakrisen. Bogen er lavet i samarbejde med forlag, læsere og ikke mindst forfatterne indbyrdes.

"Hvor Du Er" skal tænkes som et vidnesbyrd fra ni forskellige perspektiver, skrevet i de intense og anderledes uger, hvor Danmark og det meste af verden lukkede ned, og intet var prøvet før.

Forfatterne har lavet forsøg med brug af havemøbler som slagvåben, metoder til sabotage af gærs hæveevner og udtænkt snedige planer for udførelse af drab på nærmeste naboer.

Novellerne har fokus på selve isolationens konsekvenser, men læserne kan få et indblik i, hvad forfatterne gik og lavede hjemme bag lukkede døre.

Bogen og forfatterne

  • "Hvor du er". Ni noveller om coronatiden. Byens Forlag. Er udkommet.
  • Forfattere: Thorstein Thomsen, Vibeke Marx, Rune Stefansson, Maria Frantzen Sanko, Estrid Dyekjær, Mette Reinhardt Jakobsen, Benjamin Lamberth, Sofie Riis Endahl og Martin Ellermann.
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
AGF

Så kom AGF på tavlen i mesterskabsspillet: Energien var tilbage, men det rakte kun til 2-2 mod Brøndby

Annonce