Annonce
Aarhus

Højbjerg Biblioteks fremtid afklares inden sommerferien

Politikere og borgere har diskuteret i snart flere år, hvor Højbjerg Bibliotek skal ligge. Nu sætter rådmand for Kultur og Borgerservice, Rabih Azad-Ahmad, en dato for afklaring af debatten.

Annonce

15. april mødes politikerne bag forliget om en placering på Oddervej 80 for at drøfte bibliotekets fremtid. Siden forliget fra 2012 fastslog, at et nyt bibliotek skulle ligge sammen med et nyt center på Odervej 80, er der indkommet et forslag til en alternativ placering i tilknytning til Lyseng Idrætscenter, som vi har omtalt flere gange i avisen.

Fællesrådet for Holme-Højbjerg-Skåde har ønsket, at borgerne kan komme med deres holdninger til den fremtidige placering i form af en kort høring før politikerne beslutter sig. Det får rådmanden til at invitere kommentarer ind på hjemmesiden nythøjbjergbibliotek.dk.

»Jeg er meget optaget af, at borgerne tages med på råd, når vi træffer vigtige beslutninger, og jeg glæder mig til se, hvilke kommentarer og synspunkter der fremkommer,« siger Rabih Azad-Ahmad (R).

Svarfristen er mandag 6. april klokken 18. De indkommende svar offentliggøres løbende på nythøjbjergbibliotek.dk

Uanset hvad politikerne bliver enige om, skal forslaget ud i offentlig høring.

swi

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Aarhus

Flaminco og fiskebanko under samme tag

Aarhus

Tidligere ældrerådmand: Jette Skive løber fra sit ansvar for plejesvigt på Kongsgården

Aarhus For abonnenter

Historisk løft til idrætten i Aarhus: Partier vil afsætte 25 millioner kroner om året til nye faciliteter

AGF For abonnenter

Fem ting, David Nielsen kan bruge ferien på at gruble over: Blandt andet målmandsposten, spillestilen og Europa-udfordringen

Annonce