Annonce
Aarhus

Højbjerg Biblioteks fremtid afklares inden sommerferien

Politikere og borgere har diskuteret i snart flere år, hvor Højbjerg Bibliotek skal ligge. Nu sætter rådmand for Kultur og Borgerservice, Rabih Azad-Ahmad, en dato for afklaring af debatten.

15. april mødes politikerne bag forliget om en placering på Oddervej 80 for at drøfte bibliotekets fremtid. Siden forliget fra 2012 fastslog, at et nyt bibliotek skulle ligge sammen med et nyt center på Odervej 80, er der indkommet et forslag til en alternativ placering i tilknytning til Lyseng Idrætscenter, som vi har omtalt flere gange i avisen.

Annonce

Fællesrådet for Holme-Højbjerg-Skåde har ønsket, at borgerne kan komme med deres holdninger til den fremtidige placering i form af en kort høring før politikerne beslutter sig. Det får rådmanden til at invitere kommentarer ind på hjemmesiden nythøjbjergbibliotek.dk.

»Jeg er meget optaget af, at borgerne tages med på råd, når vi træffer vigtige beslutninger, og jeg glæder mig til se, hvilke kommentarer og synspunkter der fremkommer,« siger Rabih Azad-Ahmad (R).

Svarfristen er mandag 6. april klokken 18. De indkommende svar offentliggøres løbende på nythøjbjergbibliotek.dk

Uanset hvad politikerne bliver enige om, skal forslaget ud i offentlig høring.

swi

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Aarhus

Nyt miljøvenligt våben mod glatte fortove: Vulkansk aske erstatter salt og sand

Annonce