Annonce
Sport

Højbjerg topper fortsat Badmintonligaen

Hans-Kristian Solberg Vittinghus var med til at sejre for Højbjerg i Skælskør. Foto: Henning Bagger/Ritzau Scanpix)
Begge århusianske ligaklubber var i aktion fredag aften. Højbjerg cementerede førstepladsen, mens Aarhus AB fik brudt lille sejrsstime.

BADMINTON: Højbjerg Badminton Klub har sat sig solidt på førstepladsen i Badmintonligaen.

Fredag aften var århusianerne i aktion i femte runde af denne sæsons holdturnering, og her blev det på udebane til en sejr på 6-3 over sidste års vindere af Badmintonligaen Team Skælskør-Slagelse. Det var fjerde sejr på stribe.

Højbjerg har dermed 39 point efter de første fem kampe - fire point mere end Solrød Strand på andenpladsen – mens de forsvarende mestre er i problemer på en sjetteplads, syv point efter top fire.

Højbjerg tjente ni point på sejren.

Singlerne gjorde rent bod for Højbjerg i Skælskør Badminton Center med sikre sejre til Line Kjærsfeldt (1. damesingle) og Ygor Coelho (2. herresingle), og noget tættere tre-sæts-kampe til Hans-Kristian Vittinghus (1. herresingle) og Amalie Schulz Terp-Nielsen (2. damesingle).

Og med en noget overraskende sejr til Mads Vestergaard og Natasja Anthonisen i 2. mixeddoble overMads Pieler Kolding og Olga Morozova var vejen til sejr grundlagt.

Også Aarhus AB var et smut på Sjælland, hvor modstanderen var Greve.

Hjemmeholdet vandt 6-3, og satte dermed en stopper for en god periode for AB, der havde vundet de to seneste holdkampe i ligaen.

Med nederlaget ligger Aarhus AB inden de sidste to runder næstsidst i rækken med 22 point. Det samme pointtal som bundproppen Værløse.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Sport

Aarhus Fremad-profil rykker til Kolding

AGF

Det Hvide Snit afsnit 50: Op på hesten og af sted mod forårssæsonen

Aarhus For abonnenter

Dyreforsøg: Salamanderen skal lære os at gendanne rygsøjlen

Annonce