Annonce
Østjylland

Højre spor igen farbart på E45 efter langvarig spærring

Arkivfoto: Henning Bagger/Ritzau Scanpix
Et slaghul på E45 i nordgående retning mellem Randers og Hobro har lukket højre spor uden tidshorisont.

Handest: Et slaghul på motorvej E45 i nordgående retning mellem afkørslerne til Handest og Onsild lukkede onsdag omkring klokken 11.00 højre spor på motorvejen fra Randers mod Hobro. Vejhjælp ankom hurtigt til stedet.

Der var i begyndelsen ingen tidshorisont på åbningen af højre spor, da et asfaltfirma skulle ud og reparere hullet. Slaghuller kan ikke umiddelbart forudses og må derfor lappes efterhånden, som de dukker op.

Kort før middag var asfaltvirksomheden endnu ikke vendt tilbage på Vejdirektoratets henvendelse.

Først på eftermiddagen informerede Vejdirektoratet om, at vejarbejdet på stedet tidligst ville være afsluttet klokken 19.00 onsdag aften, men kort efter klokken 17 lød meldingen, at strækningen igen var farbar som vanligt.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Aarhus

En stemning af første skoledag: 169 århusianere havde en fest med at blive danske statsborgere

Leder For abonnenter

Hykleri: Mail-sagen giver et vigtigt indblik i dansk politik

”Det vil være godt, hvis Venstre vil være med til at tage ansvar.” Sådan lød det fra finansminister Nicolai Wammen fredag eftermiddag i forbindelse med forhandlingerne om udligningsreformen. Han sagde altså med andre ord, at Venstre ikke tager ansvar, fordi partiet vil i en anden retning end den, Socialdemokratiet har fået kritik for af talrige socialdemokratiske borgmestre i det meste af landet. Søndag aften og efter at både Nicolai Wammen, som står i spidsen for den kommunale udligningsreform, og indenrigsminister Astrid Krag havde kritiseret Venstre for Christiansborg-fnidder, landede en mail, som udstiller Socialdemokratiets hykleri. Mailen, der var sendt fra Socialdemokratiets presseafdeling, blev offentliggjort i Jyllands-Posten og viste, hvordan man har planlagt ”angreb på Venstre”. Det skal ske både i de traditionelle medier og på sociale medier. Mailen udstiller noget, vi godt vidste. Den giver et indblik i, hvordan politik fungerer, men problemet er, at det kommer lige efter en ordkløveragtig kritik mod Venstre i en så vigtig sag som udligningsreformen. Fnidder og ordkløveri er hverdag i politik, men åbenlyst hykleri er heldigvis ikke. Det bør have konsekvenser, når politikere gør ting, der er med til for alvor at skade demokratiet og som puster til politikerleden. Vi vil se, at S virkelig tager afstand og mener, at mailen ikke er noget ”der skaber et godt forhandlingsklima” om noget så vigtig som udligningsreformen. Ikke bare i en generel mail til alle partierne, som den Nicolai Wammen sendte mandag.

Aarhus For abonnenter

Ombudsmand trækkes ind i sag om privatisering af veje i Aarhus: Er der sket lovbrud og fiflet med sandheden?

Byudvikling For abonnenter

Det kan koste kommunen dyrt at sige nej til nedrivning af bevaringsværdige ejendomme

Annonce