Annonce
Aarhus

Halsgreb og knytnæveslag: Dytteri udløste overfald

Østjyllands Politi hører gerne fra vidner til overfaldet. Foto: Katrine Becher Damkjær/Scanpix
Et dyt af en hasarderet overhaling fik to mænd op i det røde felt i Trige torsdag eftermiddag.

AARHUS: Det kan være farligt at bevæge sig rundt i trafikken - især hvis man vælger at dytte af en anden bil. Det viser en situation fra Trige torsdag eftermiddag.

En 34-årig mand anmeldte torsdag, at han omkring klokken 16.00 var blevet overfaldet i sin bil på Trige Centervej i Trige. Han forklarede, at han var i færd med at svinge til venstre ad Trige Centervej, da en bil lavede en hasarderet overhaling venstre om. Det fik den 34-årige til at dytte af bilisten, inden han kørte videre. Det dyt var åbenbart nok til, at personerne i bilen der lavede den hasarderede overhaling, mistede besindelsen. Føreren af bilen vende nemlig rundt og kørte ind foran den 34-årige, så han blev nødt til at standse bilen.

To mænd steg ud af bilen og gik hen til den 34-åriges bil, hvor de flåede døren op. De var ifølge den 34-årige aggressive og meget utilfredse med, at han havde dyttet af dem. Efter lidt diskussion overfaldt mændene ham med flere knytnæveslag, og den ene tog halsgreb på ham.

Herefter stak de af fra stedet, og den 34-årige fik kontaktet politiet. Han nåede inden at tage nogle fotos af bilen og mændene, som Østjyllands Politi nu skal undersøge nærmere.

Har du set overfaldet, hører Østjyllands Politi gerne fra dig på tlf. 114.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Aarhus

Corona-smitten går stadig den rigtige vej, men Aarhus er voldsomt overrepræsenteret i statistikken

Aarhus For abonnenter

Beboere frygter, at dødskørsel på Aarhus Ø vil koste liv: Vagter og afspærring af p-plads er i spil til at dæmpe uroen

Annonce