Annonce
Aarhus

Halv pris for parkering på udvalgte p-pladser i Aarhus

Parkering i Skovgaardsgade kan gøre til halv pris, hvis man bruge en bestemt app på sin telefon. Tilbuddet gælder i tre uger. Arkivfoto: Kim Haugaard
Parkeringsselskab giver rabat på parkeringen i Aarhus og andre større byer i tre uger for at understøtte butikscentre, restauranter og caféer.
Annonce

AARHUS: Billig parkering skal sætte turbo på salg i byens butikker og restauranter efter coronakrisen. Det er tanken bag et tilbud fra parkeringsselskabet Apcoa Parking.

Parkeringsselskabet har besluttet at gøre parkering på udvalgte parkeringsanlæg over hele landet, blandt andet i Aarhus, København og Odense, 50 procent billigere fra dags dato og i første omgang i tre uger frem til 15 juni.

- Coronakrisen har haft uoverskuelige økonomiske konsekvenser for rigtig mange butiksejere og restauratører, som blandt andet har tabt omsætning, er brændt inde med store varelagre og har været nødt til at afskedige medarbejdere. Nu, hvor regeringen har givet grønt lys for næste fase af genåbningen af det danske samfund, gælder det om at få hjulene i gang hurtigst muligt. Vi håber, at vi med tilbuddet om billig parkering på en række af vores parkeringsanlæg kan give vores bidrag til øget omsætning i butikkerne og flere gæster på restauranterne og caféerne, siger administrerende direktør i Apcoa Parking i Danmark, Michael Christensen.

Rent praktisk udløses rabatten på 50 procent ved at indtaste koden CORONA2020 i den såkaldte Apcoa Flow-app, når man parkerer på et af de udvalgte Apcoas parkeringsanlæg blandt andet i København, Aarhus og Odense. Rabatten bliver dermed automatisk fratrukket og vil fremgå af den kvittering, man modtager efter endt parkering.

Det er værd at huske, at hvis man forlænger sin parkeringstid efterfølgende, skal man også indtaste koden igen, for at få rabatten på den forlængede tid.

Se mere om, hvor og hvordan rabatten bruges her.

Her er der halv pris

Hvis man bruger Apcoa-appen er der halv pris på parkeringsafgiften frem til 15. juni på følgende parkeringspladser i Aarhus:

  • DSB, Banegården (områdekode 0406)
  • Godsbanen Skovgaardsgade 3 (områdekode 2335)
  • Mindegade 12 A & B (områdekode 3344)
  • Ny Banegårdsgade 53 (områdekode 0104)
  • Åboulevardens P-kælder (områdekode 0654)
  • Åboulevarden 80 (områdekode 3764)
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Aarhus

Mette Frederiksen om nye corona-tal: - Vi går ind i en mere alvorlig fase

Danmark

Højeste antal nye coronatilfælde siden starten af oktober: Statsministeren er bekymret

Bakken Bears

Bakken Bears tager første skridt i nyt kapitel: - Vi får nok kærligheden at føle

Annonce