Annonce
Aarhus

Han prøvede bare at hjælpe: Blev mødt med umotiveret vold

Sent lørdag eftermiddag blev en 22-årig mand overfaldet her ved Immervad i det centrale Aarhus. Gerningsmanden var en 21-årig mand, som den 22-årige havde forsøgt at hjælpe. Arkivfoto: Flemming Krogh
Annonce

Opdateret: I den oprindelige udgave af artiklen fremgik det - jævnfør politiets døgnrapport - at gerningstidspunktet var lørdag 25. juli klokken 17.25. Offeret har henvendt sig til Stiften og gjort opmærksom på, at voldsepisoden fandt sted natten til lørdag klokken 01.15. Dette er nu rettet i artiklen.

AARHUS: Et venligt tilbud om hjælp blev mødt med uforståelig vrede natten til lørdag klokken 01.15 på Immervad i Aarhus.

Immervad er gaden, der løber langs med Magasin.

Her kom en 22-årig mand gående sammen med nogle venner. Gruppen bemærkede en 21-årig mand, der tilsyneladende havde brug for hjælp, og den 22-årige henvendte sig derfor til den 21-årige og spurgte, om han var ok.

Det fik den 21-årige mand til – uden varsel - at tildele den 22-årige et slag på venstre øje.

Annonce

Blev ved med at slå

Den 22-årige bakkede hurtigt væk for at undgå yderligere konfrontation, men den 21-årige var ikke færdig med at være voldelig.

Han gik hen til den 22-årige og tildelte ham endnu et slag ved venstre øje, hvorved der opstod en fem centimeter lang flænge.

Offeret kendte ikke den 21-årige i forvejen, men ifølge Østjyllands Politi så var der et vidne på stedet, som vidste, hvem gerningsmanden var.

Østjyllands Politi oplyser, at den 21-årige voldsmand derfor kan forvente snart at få besøg af politiet.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
CORONAVIRUS

Live: Alkoholregler får Netto og Føtex til at lukke tidligere

Annonce