Annonce
Aarhus

Han ville blot hjælpe: Høflig forespørgsel kostede slag i ansigtet

Politiet leder efter mand, som slog 23-årig i jorden ved Rådhusparken. Foto: Mads Claus Rasmussen/Ritzau Scanpix
En 23-årig mand var bekymret for en kvinde, som var oppe at skændes med sin partner. Han ville lige spørge til hendes velbefindende.

AARHUS: Det lyder godt nok voldsomt. Jeg må hellere lige spørge kvinden, om hun er ok.

Nogenlunde sådan tænkte en 23-årig mand, som lørdag 14. september klokken 04.15 kom gående ad Frederiks Allé ved Rådhusparken i Aarhus C.

Her mødte han en mand og en kvinde, som skændtes højlydt. Den 23-årige blev lidt bekymret for kvinden og spurgte, om hun var ok.

Den forespørgsel faldt ikke i god jord hos nogen af parterne. Kvinden kvitterede med at bede ham skride, og den højtråbende mand tildelte ham efterfølgende et slag i ansigtet.

Som følge af slaget faldt den 23-årige om på jorden og slog herunder en tand ud.

Gerningsmanden beskrives som mand, etnisk dansk, 25-35 år, almindelig af bygning, cirka 185 cm høj, iført sort jakke og løstsiddende bukser.

Politiet vil gerne i kontakt med vidner til hændelsen. Østjyllands Politi kan kontaktes på tlf. 114.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Læserbrev

Læserbrev: Stop fodboldbaners plastsvineri

Vidste du, at det måske smadrer havmiljøet, når dit barn går til fodbold? Hvis dit barn spiller på en gammel kunstgræsbane, er det desværre tilfældet. Kunstgræsbaner er ofte lavet af gamle bildæk, der bliver sprættet op og raspet. Det gør banen blød og rar at falde på. På den måde minder det om rigtige græsbaner. Men det raspede bildæk, bliver ikke på banerne, det hentes med hjem og alle mulige andre steder, hvor fodboldspillerne færdes. Derfor kommer det også i grundvandet, og det ryger i havene, derved ødelægges havmiljøet. Og vi risikerer selv at komme til at spise mikroplasten, når de fisk, vi spiser, har indtaget plasten enten som direkte føde, eller fordi de spiser andre dyr, der har det i sig. Nåh, ja de fisk spises også af andre dyr, der spises af større dyr, og så har vi det overalt i naturen. Enhedslisten kræver derfor et stop for anlæg af kunstgræsbaner med det forurenende granulat i, og at vi får de gamle baner skiftet ud med nyt, miljøvenligt kunstgræs. Der findes i dag alternativer lavet af f.eks. kokosfibre, sukkerroer eller olivenkerner – så der er ingen undskyldning for ikke at komme i gang! Sverige overvejer et forbud, og EU-Kommissionen skal til foråret diskutere, hvilke tiltag der skal til. Lad den grønne bølge gå på vores boldbaner – så vi og vores børn kan spille fodbold med god samvittighed!

Aarhus For abonnenter

Bevaringsværdigt byggeri til salg: Prisen starter ved 14 millioner

Annonce