Annonce
Randers

Handlekraftig mand spærrede spritbilist inde og tilkaldte politiet

Genrefoto: Lisa Wahman/Panthermedia/Ritzau Scanpix
En 38-årig mand løb ind i den 'forkerte' medtrafikant, da han synligt alkoholpåvirket forsøgte at køre bil onsdag aften.
Annonce

Randers: En 55-årig mand viste stor handlekraft, da han onsdag klokken 18.54 så en bil, som slingrede kraftigt på Hadsundvej ved Randers.

Den 55-årige fik mistanke til, at føreren var påvirket og kørte efter på afstand. Da bilen foran ham holdt ind på en p-plads foran Rema 1000 på Oust Møllevej, så han den mandlige fører stige ud af bilen og gå på usikre ben ind i butikken. Mens manden var inde i Rema 1000, parkerede den 55-årige sin egen bil bag ved bilen, så den ikke kunne komme ud, og ringede til politiet. Da den slingrende mand kom ud fra butikken med at par kasser øl i hænderne, satte han sig ind i bilen og forsøgte at bakke ud. Det lykkedes ham dog ikke, da han ikke kunne få sin bil forbi den 55-åriges.

Kort efter kom politiet frem og anholdt den 38-årige bilist, som erkendte, at han havde drukket for meget alkohol til at køre. I øvrigt var han i forvejen frakendt kørekortet.

Han blev derfor sigtet for spritkørsel og for at køre uden førerret.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Aarhus

Nyt notat: Flere er blevet smittet ved eid-fester og en begravelse

Aarhus

Tre ud af fire århusianske studerende må blive hjemme i år: Det er pisse surt, fortæller de

Annonce