Annonce
Navne

Hanne Lange bliver ny leder af Børnenes Kontor

Jørgen Brixen bliver afløst som forretningsfører af Hanne Lange. Her er de foran den nye pølsevogn på Banegårdspladsen i Aarhus. Foto: Hans Petersen

Jørgen Brixen forlader posten efter 10 år.

Den nye leder af Børnenes Kontor i Aarhus er fundet. Efter 10 år forlader den 68-årige Jørgen Brixen posten som forretningsfører hos den selvejende institution, og den 57-årige Hanne Lange kommer til. Hun er valgt blandt 87 ansøgere.

Børnenes Kontor ejer blandt andet en sommerferielejr ved Mariendal Strand og syv pølsevogne i Aarhus. Institutionen uddeler blandt andet gaver til trængte familier ved juletid.

Hanne Lange begynder i jobbet 1. oktober, og Jørgen Brixen forlader det 31. oktober.

- Vi var meget overraskede over det store ansøgertal, og der var mange højt kvalificerede iblandt, siger Jørgen Brixen.

Hanne Lange har kendskab til drift af restaurant og pølsevogn og en del mere. Hun har i tre år haft en pølsevogn på Arresøvej i Risskov, men lukkede den, fordi jobbet i hendes virksomhed Frokost og Fest tog tiden.

Senest har hun været leder af Aarhus Kommunes institution Heimdal for børn med ADHD og autisme.

- Jeg kan lide at arbejde for formål, der går i hjertet som Børnens Kontors arbejde, siger Hanne Lange.

- Det gør noget, når ting har et godt formål, siger hun, der også har lagt vægt på, at Børnenes Kontor har en lang tradition for at hjælpe folk med brug for det.

Annonce

Børnenes Kontor

Børnenes Kontor er en selvejende humanitær organisation stiftet i 1944 under anden verdenskrig af en kreds af Aarhus-borgere, som ville hjælpe børn i Aarhus. Dette er senere ændret til at omfatte børn i hele Danmark samt handicappede børn i udlandet.

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Aarhus

Pladsmangel og dårlige faciliteter: Politiet drømmer om at flytte fra Politigården

Annonce