x
Annonce
Sport

Hans-Kristian Vittinghus skadet i finalenederlag til Viktor Axelsen

Viktor Axelsen (blå) vandt guld til danmarksmesterskabet i badminton over Hans-Kristian Solberg Vittinghus (rød), som måtte trække sig med skade Foto: Bo Amstrup/Ritzau Scanpix
Lørdagens herrefinale i danmarksmesterskabet i badminton blev ikke en tæt affære.

BADMINTON: Finalerne i danmarksmesterskaberne i badminton blev lørdag afholdt i Ceres Arena i Aarhus.

Her skulle verdens nummer 36, Hans-Kristian Vittinghus fra Højbjerg Badminton Klub møde verdens nummer tre, Viktor Axelsen fra Skovshoved Badminton Klub.

Hans-Kristian Vittinghus har på trods af mange store titler stadig sin første DM-titel til gode. Den kom dog ikke i hus lørdag.

Rangerings- og klasseforskellen viste sig hurtigt i løbet af det første sæt, hvor Vittinghus havde svært ved at følge med i Axelsens tempo. Viktor Axelsen havde styr på kampen gennem hele første sæt og var aldrig rigtig i fare for at tabe sættet, der endte 21-11.

Andet sæt lignede til forskel første med lidt spredte point mellem de to spillere til at starte med. Herefter trak Axelsen fra og dominerede kampen. Sættet endte 18-9, da Hans-Kristian Vittinghus trak sig med en skade.

- Jeg synes, jeg har spillet helt udmærket de sidste to dage, og jeg spiller egentlig også ganske udmærket mod Viktor i dag. Men med det niveau han spiller på i øjeblikket, så skal jeg spille mit absolut ypperste for overhovedet at kunne være med. Skaden havde ingen betydning for resultatet, han var bare klart bedre end mig, sagde Hans-Kristian Vittinghus.

Kampen endte 21-11, 18-9 til Viktor Axelsen, som vandt sit andet danmarksmesterskab i karrieren.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Østjylland

Lars fra Åbyhøj lod sig ikke begrænse af omgivelsernes forventninger

Kultur

Så bliver det ikke billigere: Værtshus lokker med tre liter øl for en tyver

CORONAVIRUS

Liveblog: Kirkeminister dropper at arbejde for åbne kirker i påsken

Aarhus

Golfspillere svinger igen køllen trods coronakrisen: Masser af spillere mødes på greenen

Annonce