Annonce
Kultur

Hans Rønne aktuel med ny forestilling på Svalegangen

Hans Rønne har skrevet monologen "Det Begynder At Blive Koldt Om Fødderne", som han selv optræder med på Svalegangen. Lars Knutzon har været instruktør. Forestillingen får premiere 21. oktober. PR-foto

AARHUS: "Det Begynder At Blive Koldt Om Fødderne" er navnet på "Teatret" ved Hans Rønnes nye forestilling, som 21. oktober får premiere på Teatret Svalegangen.

Med en god portion selvironi tilsat en lille, men snerrende, dødsangst, lufter Hans Rønne tanker om døden. For hvad vil det sige at dø? Er det ren biologi og evig glemsel, eller er der noget mellem himmel og jord?

- Det her er ikke nogen sygdomshistorie. Det er derimod et forsøg på – uden berøringsangst og forhåbentlig med god plads til humor – at sætte nogle ord på det uigenkaldelige, men temmelig tabuiserede livsvilkår, at vi skal dø; velvidende at det for mange af os er forbundet med både smerte og angst, siger Hans Rønne om monologen i en pressemeddelelse.

"Det Begynder At Blive Koldt Om Fødderne" er en fortælling om at forstå døden og om at forsone sig med tanken om at ophøre, så man med sindsro – og med humoren i behold – kan give sig hen til livets sidste kapitler.

Vises på Svalegangen til og med 2. november. /kls

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce