Annonce
Østjylland

Se billederne: Liebhaverbolig i Randers sat til salg for 18 millioner kroner

Et kig til en hall, der er en mindre herregård værdig. Foto: Lilienhoff
Det er ikke hver dag, at man ser en bolig til 18 millioner kroner til salg i Randers. Men Gården Højmark, der ligger på Skelvangsvej i Randers, er nu udbudt hos det landsdækkende ejendomsmæglerfirma Lilienhoff, som har specialiseret sig i liebhaverboliger.

Randers: På hjemmesiden for ejendomsmæglerfirmaet Lilienhoff kaldes gården Højmark på Skelvangsvej 205 for: "Fremragende, firelænget ejendom ved Randers".

Og man må da også indrømme, at øjnene spærres op ved at se på billederne. Det er en gård bygget i 2006, der indeholder 493 kvadratmeter bolig, 265 kvadratmeter kælder, 109 kvadratmeter udhus, knap 500 kvadratmeter garage og tre enorme længer til på i alt godt 1500 kvadratmeter. Så indeholdt i prisen på de 17.995.000 kroner er altså næsten 3000 kvadratmeter under tag samt knap fire hektar grund, hvor af en del er en parklignende have, og resten er marker.

Der er noget moderne Dallas-bolig over gården Højmark, som er bygget i 2006. Foto: Lilienhoff

Videre i salgsteksten står der: "Arkitekturen er pompøs, men elegant, og de store udbygninger giver uovertrufne udnyttelsesmuligheder. Hele ejendommen er velholdt, og man har med al tydelighed prioriteret det gode håndværk og de bedste materialer".

Annonce

Stuklofter og Dinensengulve

Det hører til sjældenhederne, at man finder så moderne byggerier i denne arkitektoniske stil. Man kan næsten forestille sig, at det ville være sådan, at man ville bygge en gård i dag, hvis det skulle være til tv-serien Dallas fra svungne tider.

Alt fremstår skarpt, og det ses tydeligt, at sælger kan lide orden.

Stuehuset indeholder ti rum. Den store hall med enorm loftshøjde har gulv af travertin og en smuk svungen trappe til førstesalen.

Centralt i stueplanet finder man tre stuer en suite med stuk, loftsrosetter og Dinesengulve.

500 kvadratmeter bolig og 265 kvadratmeter kælder. Og dertil tre store længer og 3,8 hektar jord er til salg på Skelvangsvej 205. Foto: Lilienhoff

Kælderen indeholder seks disponible rum med lyse klinkegulve og badeværelse.

Udbygningerne udgøres af tre længer i fortrinlig stand, der sammen med stuehuset danner gårdspladsen. De er isolerede med støbte gulve, og anvendelsesmulighederne er mange. De kan for eksempel bringes i spil i forbindelse med liberalt erhverv, produktionsbygninger, opmagasinering eller blot til hobbybrug. I de tre længer er der etableret to badeværelser, to køkkener og rum, der, som de står, vil kunne tjene som kontorer.

Annonce

Randers er i vækst

Hans Lilienhoff, direktør i Lilienhoff, vil ikke udtale sig konkret om selve boligen, men gerne om Randers som marked generelt.

- Randers er en by i vækst. Det går godt i Randers. Byen ligger i bekvem afstand fra kraftcentre i nord og syd, og så er der en fuldstændig fantastisk natur i Randers. Man kan godt kalde det et smørhul, lyder det fra Hans Lilienhoff.

Han fortæller, at nogle boligsøgere skal hjælpes til at få øje på Randers.

- Vi oplever, at folk, der leder efter liebhaverboliger ofte kigger i Skanderborg, Silkeborg, Aarhus og Aalborg. Men når vi så fortæller om Randers, så bliver de ofte positivt overraskede, siger han videre.

Annonce

Landsdækkende liebhaveri

Ejendomsmæglerfirmaet Lilienhoff er landsdækkende og har specialiseret sig i liebhaverboliger. Kigger man på deres hjemmeside vil man både finde slotte, herregårde, gamle, fredede huse, nybyggede huse i minimalistisk stil og overdådige bindingsværk. Der er lidt for en hver smag, og selv om mange af boligerne, qua deres enestående og unikke stil, ofte er til den dyre side, så findes der også boliger for den almindelige pengepung.

- En liebhaverbolig er ikke kun en dyr bolig. Ejer du en gammel ruin, der ligger for enden af en skovvej på Djursland, kan det godt være liebhaveri, fordi den ligger smukt i naturen, siger Hans Lilienhoff.

Du kan se mere om boligen her:

Tre store længer er der til gården Højmark. Foto: Lilienhoff
Haven er mere en park end en have. Foto: Lilienhoff
Et kig på udsigten fra terrassen på første sal. Her kan man da godt nyde sin aftenskaffe. Foto: Lilienhoff
Et kig ind i en af længerne. Foto: Lilienhoff
En af stuerne med indbygget pejs. Foto: Lilienhoff
Bryggers med hvidevarer. Foto: Lilienhoff
Højmark, Skelvangsvej 205 til salg. 18 millioner kroner. Ejendomsmæglerfirmaet Lilienhoff. Foto: Lilienhoff
Førstesalen med nedgang til hall. Foto: Lilienhoff
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce