Annonce
Aarhus

Har du fået stjålet din cykel? Så står den måske hos politiet

Er du ejeren af en af disse cykler, bedes du hurtigst muligt henvende dig til Østjyllands Politi. Foto: Østjyllands Politi
Tre stjålne cykler mangler deres ejermænd.

AARHUS: En vaks borger reagerede hurtigt, da han torsdag aften opdagede mistænkelig adfærd på Kaserneboulevarden i Aarhus.

Her så han tre mænd i færd med at læsse en cykel ind i en polsk varebil. Det virkede ikke som helt normal adfærd vurderede borgerne, og derfor fulgte han efter bilen ad Ny Munkegade/Thunøgade, mens han kontaktede politiet, der kort efter fik kontakt til varebilen og de tre mænd på Sejrøgade.

Borgeren, der havde ringet til politiet, kunne bekræfte, at det var de tre personer, han havde set tage en cykel. I varebilen lå også en sort cykel, som var identisk med den, borgeren havde set de tre mænd tage, samt to andre cykler.

De tre mænd, der alle er polske statsborgere, blev anholdt og sigtet for tyveri af de tre cykler.

Politiet håber nu på at kunne frem til cyklernes rette ejermænd:

- Vi håber, at vi med jeres hjælp, kan finde frem til ejerne af de tre cykler, så de kan komme retur til rette ejermænd, og så de tre anholdte mænd ikke kan påstå, at cyklerne er deres egne, skriver politiet på Facebook.

De tre cykler er:

  • Rød mountainbike af mærket Trek. Model Marlin 5, 13.5 tommer
  • Sort damecykel af mærket Commencal. Model Uptown, EN14764
  • Hvid elcykel af mærket Bosch. Model E-courier pt 5. Købt hos E-bike Store i Aarhus

Kontakt politiet på telefon 6113 6380 hvis du er den retmæssige ejer af én af cyklerne.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Aarhus

Århusiansk syrienkriger anholdt ved ankomst til Danmark

Læserbrev

Læserbrev: Socialdemokratiet vil gerne være med

Socialdemokratiet ønsker naturligvis at være med til at præge udviklingen i Odder Kommune. Derfor er vi også næsten hvert år med i budgetforlig. Desværre ikke i år. Det, der skiller, er især grønthøstermetoden forklædt som "hverdagseffektiviseringer", manglende satsning på grøn og bæredygtig udvikling og detailstyring på fagområderne. Med detaljerede retningslinjer og puljer udstråler budgetforliget desværre mistillid til medarbejderne. Det er New Public Management og djøfisering, når det er værst. Hverdagseffektiviseringerne, puljerne og flere eksempler på beslutninger, der ikke føres ud i livet, tegner et billede af en kommune, der er ved at gå i stå. Politikere, der ikke tager ansvar for udviklingsretningen. Og ikke tager ansvar for at rette økonomien op i tide. Ved sidste års budgetlægning blev det vedtaget, at der skulle udarbejdes et udviklingskatalog over mulige smarte investeringer/besparelser. Det er ikke udarbejdet. Ved 2. behandling af budgettet argumenterede borgmesteren for, at der ikke er afsat nye penge til energibesparende foranstaltninger, fordi penge i sidste års budget ikke er brugt. Eksempler blandt flere på manglende tempo og vilje til at udføre byrådets beslutninger. Det hjælper ikke at give forvaltningen skylden, ansvaret ligger entydigt hos borgmesteren. Manglerne i forhold til grøn og bæredygtig udvikling har fået mindre opmærksomhed. Lone Jakobi trak forskellen op således: "Sølle halvanden millioner kroner har I fundet til grøn og bæredygtig omstilling i Odder Kommune - over fire år! (...) Men derfra, da finder I ingenting. Som i absolut ingenting. Og I stopper endda det vigtige arbejde med energirenoveringer." Til sammenligning har Socialdemokratiet i sit budgetforslag fundet otte millioner kroner. Socialdemokratiet vil gerne tilbage til samarbejde over midten. Men det forudsætter, at borgmesteren leverer på byrådets beslutninger og herunder ikke mindst det omstillingskatalog, som også hans forligspartnere har bestilt. Der er brug for seriøs prioritering og handling, hvis vi skal rette op på både økonomi og kernevelfærd og samtidig bidrage til en grøn og bæredygtig udvikling.

AGF

Målfest, sejr og ny optimisme: Her er hele dækningen af AGF-Sønderjyske

Annonce