Annonce
Erhverv

Har du ikke råd til at bo i Skåde? Så køb bodegaen for en overskuelig pris

Skåde Bodega er nu det billigste værtshus, der er til salg i Aarhus: 190.000 kroner er prisen. Tidligere på ugen blev det billigste, til en krone, solgt i Skolegade. Foto: Restaurant Mægleren
Baren Rake i Skolegade er netop solgt for en krone. Så billig er Skåde Bodega ikke, men det brune værtshus er langt billigere end de dyre parcelhuse, der ligger i området.

AARHUS: Kig dig om efter huspriserne i Skåde. Du skal virkelig have de store cifre frem på Mobilepay, hvis du vil erhverve dig en bolig her. Kan du klare dig med en bodega i stedet, er der dog et slagtilbud klar.

Skåde Bodega i Skåde Centret er nemlig Aarhus' billigste brune værtshus, der er til salg lige for tiden. Prisen er 190.000 kroner.

Mesut Dursun fra Restaurant Sælgeren har netop solgt det hidtil billigste, baren Rake i Skolegade, for en krone. Ja, en krone. Du læste rigtigt.

Annonce

Mægleren fik masser af henvendelser fra nysgerrige, der havde hørt om en bar i Skolegade, der kunne erhverves for en krone. Røverkøbet var imidlertid solgt.

- Så kunne jeg i stedet tilbyde dem Aarhus’ næstbilligste bodega, der er til salg i øjeblikket, siger Mesut Dursun.

- Ejeren af bodegaen har andre steder (blandt andet Stavtrup Bodega, red.) og vil gerne koncentrere sig om dem. Skåde Bodega har tidligere været sat til salg for 700.000 kroner, men er nu nede i 190.000 kroner, siger Mesut Dursun.

Ud over det kontante beløb, skal du regne med en månedlig husleje på 12.800 kroner for det 80 kvadratmeter store lokale.

Fast tilholdssted for lokale

Hos Restaurant Sælgeren sælges Skåde Bodega i centret, der blandt andet også tæller Superbrugsen, læge, tøjbutik og frisør, som en skøn bodega, som fremstår som et af de klassiske brune værtshuse.


Du har her mulighed for at drive en hyggelig beværtning, som i dag driftes i tidsrummet 12.00-20.00. Stedet er ligeledes kendt for at lave events for sine stamkunder, nogle med spisning i weekenderne

Restaurant Sælgeren


- Stedet har i mange år været områdets faste tilholdssted og har med sin atmosfære favnet bredt, så både unge og ældre i dag benytter sig af lokationen, såvel i dagtimerne som om aftenen, lyder det i salgsmaterialet.

Skåde Bodega tæller 40 indendørs pladser og borde/bænke udenfor. Ydermere er der ved specielle lejligheder mulighed for at slå et stort festtelt op omme bagved på græsplænen med direkte adgang fra bodegaens bagdør.

Annonce
Aarhus For abonnenter

Tag bare hunden med selv om det er farligt: Minister afviser hundeforbud ved kvæg i nationalparkerne

Danmark

Onsdagens coronatal: 223 testet positiv det seneste døgn

Annonce
Annonce
Annonce
Aarhus

Nu sker der noget: Kameraer i dødskryds på vej

Aarhus For abonnenter

Naboer om støj fra Botanisk Have: Nye regler blev brudt i weekenden

Aarhus

Frygter du den? Da Jerntæppet faldt, drog ulvene mod Jylland

Aarhus

Efter påkørsel af politibetjent: Sådan vil kommunen bremse vanvidskørsel på Silkeborgvej

Aarhus For abonnenter

Et hus, vi er stolte af. Nej! En voldtægt af byens skyline: Danmarks højeste skyskraber vedtaget efter ilter debat

Danmark

Her er de nyeste corona-tal søndag: 497 nye smittetilfælde

Erhverv

Fodboldfeberen raser i Danmark: Hummel melder så godt som udsolgt af landsholdstrøjen

Aarhus

Århusianske bilister bumpede afsted: Tankstation i kæmpebrøler

EM LIV

Malte fra Nørrebro blev hele Danmarks student, da han kastede sin hue på banen og fik Delaneys trøje efter dansk-russisk EM-skæbnekamp

Kultur

Største koncert-satsning i flere år: Sir Elton siger farvel i Horsens

Danmark For abonnenter

Efter 15 år i søgelyset: Berygtet omskæringslæge er sat ud af spil

Aarhus

Farvel til mundbindet: Halvanden uge efter er corona-tallene stadig i bund

Annonce