Annoncørbetalt indhold

Har du noget guld du overvejer at sælge eller pantsætte ? Læs med her

PR-foto credit

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Har du noget guld, som du overvejer at sælge? Du behøver ikke engang at sælge dit guld, for du kan sagtens nøjes med at pantsætte det, hvis du mangler pengene nu, men ikke er parat til at skille dig af med det. Det behøver ikke at være besværligt og tidskrævende, og du behøver ikke at skulle ned til en guldsmed for at komme i gang med processen. Du kan starte med at sende en ansøgning online til pantsat.dk. Der er mange årsager til, hvorfor du ikke vil sælge dit guld, det kan både være fordi, at du venter på en højere pris på guld, eller fordi det er et smykke, der betyder meget for dig. Du kan læse mere i denne artikel eller få mere information her: https://pantsat.dk/saelg-guld.


Annonce

Få den bedste pris

Der er meget forskel på prisen på guld fra dag til dag. Det kan derfor være en god idé at følge med i dagsprisen på guld, hvis du overvejer at sælge. Men du skal væbne dig med tålmodighed, for det handler om at slå til på det rigtige tidspunkt. Hvis du gerne vil have penge for dit guld her og nu, men du ikke har lyst til at sælge til den nuværende guldpris, kan du også overveje, om du skal pantsætte dit guld, og så kan du købe guldet tilbage, når prisen for guld når et niveau, som du er tilfreds med. Det kan være en god løsning, da det er en løsning, der gør, at du altid kan købe dit guld tilbage, til en i forvejen fastsat pris. Du kan altså få pengene her og nu, men undgå at du skal skille dig af med dit guld.


Sådan foregår det, når du pantsætter dit guld

Det første du gør er at sende en ansøgning via en online formular. Herefter vil du modtage en uforpligtende vurdering ud fra ansøgningen, hvorefter du skal ned i butikken. Her vil en ekspert vurdere og verificere guldet. Du kan være sikker på, at guldet vil blive vurderet efter markedets højeste guldpriser. Hvis du siger ja til det tilbud, som du får, vil der blive skrevet en kontrakt, og efterfølgende vil du indlevere dit guld og få udbetalt pengene. Når du skal tilbagekøbe guldet, vil det være til den aftalte pris. Skulle det ske, at du ikke tilbagekøber dit guld, vil det blive betragtet som solgt til pantsat.dk. Der vil ikke ske yderligere.


Læs om fordelene

Der er mange fordele ved at benytte dig af pantsat.dk. Fordele er eksempelvis hurtig udbetaling, lave omkostninger, ingen risiko for RKI, dit guld opbevares sikkert og du kan få penge for dit guld men undgå at sælge det.

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.