Annonce
Aarhus

Efterlyst for gaderøveri mod 14-årig

Østjyllands Politi efterlyser to røvere. Foto: Axel Schütt
To mænd bliver nu efterlyst for et røveri mod en 14-årig dreng.

AARHUS: Kan du kende de to unge mænd på videoen herunder? Så vil Østjyllands Politi gerne høre for dig, for de to er efterlyst for et gaderøveri mod en 14-årig dreng 28. marts om aftenen.

Klokken 19.28 stod den 14-årige af bussen i Stavtrup, mere præcist på Bispevej foran Stavtrup Fritidsklub. Det gjorde de to unge mænd, og bad ham om at følge efter dem. De gik cirka 50 meter hen ad Søholmvej og ind i et grønt område bag fritidsklubben. Den ene af de to mænd - ham, der hedder A i signalementet herunde - blev mere truende og sagde til drengen at han skulle tømme sine lommer og aflevere sin bæltetaske. Den 14-årige gjorde som han fik besked på og lagde alle sine genstande på jorden foran sig.

Herefter tog A alle drengens ting, og sagde at nu kunne han gå, men ikke efter at A havde sagt at han ville skære halsen over på den 14-årige, hvis han sagde noget til sine forældre eller politiet. Herefter gik den 14-årige, men så ikke hvor de to gerningsmænd gik hen.

Gerningsmand A (ham der sidder med ryggen til kameraet i videoen) beskrives som:

 • Mand
 • Mellemøstlig af udseende
 • 16-17 år
 • 185-190 centimeter
 • Almindelig af kropsbygning
 • Mørk i huden
 • Sort, kort, krøllet hår
 • Trimmet fuldskæg
 • Iført sorte bukser med hvidt mærke nederst på benene, en sort jakke og sorte sko
 • Talte dansk

Medgerningsmanden beskrives som:

 • Mand
 • 15-16 år
 • 160 centimeter høj
 • Almindelig af kropsbygning
 • Lys i huden
 • Mørkeblond hår
 • Iført jeans, en sort hættetrøje, en grøn jakke og hvide kondisko
 • Medbragte en bærepose
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Danmark

Anden brøler fra myndighederne: Derfor må udskældt omskæringlæge fortsætte

Leder For abonnenter

Parkering i Skejby: Gylden mulighed for at få parkering til at fungere

En arbejdsplads med næsten 9.734 medarbejdere samlet på et areal, der svarer til cirka 500 parcelhusgrunde. Det er ikke svært at forestille sig, at det vil give problemer på mange forskellige områder. Men når det drejer sig om selve en af grundpillerne i vores velfærdssamfund; nemlig et sygehus, så tillader vi faktisk ikke, at der er alt for mange problemer. Så forventer vi - alle vi skatteborgere - at tingene bare kører efter en snor, der hverken knækker eller flosser det mindste. Men sådan er det selvfølgelig ikke i virkelighedens verden og slet ikke, når sygehuset er Aarhus Universitetshospital, der siden den tankemæssige fødsel har oplevet at få fjernet millioner og atter millioner af kroner, så det har meget svært ved at leve op til betegnelsen et supersygehus. Aarhus Universitetshospital er ét af de absolut bedste sygehuse i Danmark med nogle af de absolut bedste indenfor deres fag og specialer. Ingen tvivl om det. Men de senere år har Aarhus Universitetshospital fået et ry for også at være mangelfuldt og problemfyldt. Ikke på grund af personalet, men på grund af en økonomi og nogle økonomiske krav fra stat, der gør, at der alt for ofte har været sparerunder, nedskæringer og omorganiseringer. Samtidig har hospitalet kæmpet for at blive færdigbygget med de forsinkelser og fejl, som - desværre - alt for ofte er på store byggerier i Danmark. Nu står sygehuset færdigbygget, men der er stadig mulighed for forbedringer. Især på parkeringsområdet, som vi beskrev i mandagsudgaven af Århus Stiftstidende. Det har sygehusets ledelse, Region Midtjylland og Aarhus Kommune endelig erkendt og har derfor bedt konsulentvirksomheden Cowi om at udtænke noget bedre og langt mere funktionelt end det eksisterende. Som en - heldigvis - sjælden bruger af Aarhus Universitetshospital er det ikke svært at pege på skiltningen, som et forbedringspunkt. Ikke så meget antallet af skilte, mere størrelse og selve indholdet. Som ansat ved man godt, hvor man skal hen. Som indlagt er det mere eller mindre ligegyldigt, da andre oftest afleverer én. Som pårørende og gæst er man straks mere udfordret. Men hospitalet er førdigbygget og parkeringspladserne er lavet, så nu kan Cowi studere det adfærdsmønster, vi bilister har, når vi ankommer til et sygehus. Cowi har alle muligheder for at lave en analyse, der helt ned til de enkelte pladser kan optimere det for både ansatte og pårørende, så begge grupper får optimale parkeringsforhold tæt på supersygehuset. Alt andet vil være ærgerligt.

Danmark For abonnenter

Skandalelæge sagde det var mavesyre: 11 dage senere fødte Kristine sin døde søn

Annonce