Annoncørbetalt indhold

Har indretning betydning for børn og unges oplevelse af det offentlige?

PR-foto credit

Denne artikel indeholder sposnoreret indhold

Offentlige skoler, børnehaver og andre institutioner er i dag blevet et af de steder, hvor børn og unge opholder sig mest i løbet af deres første 18 år. Forældrene har tit fuldtidsarbejde, og det betyder at mange af de yngre børn er meget afsted hjemmefra, og opholder sig i deres institution det meste af deres dag. De fleste af os er klar over, at omsorg og det sociale har stor betydning for barnets udvikling og oplevelse, men kan indretningen af institutionen også have noget at sige?

Møblerne har faktisk noget at sige 

Annonce

Det vigtigste for et barn er selvfølgelig, at det får den omsorg, hjælp og opmærksomhed, som barnet har behov for. Men skal man tage det et skridt videre, så har det faktisk også en betydning for barnets oplevelse, hvilke møbler der er i institutionen. Det er nemlig vigtigt, at møblerne passer til barnets behov. Det betyder ofte møbler med gode og fleksible løsninger, som gør det mere overskueligt for alle. Derfor køber offentlige institutioner ofte deres møbler hos en eliteleverandør til det offentlige.

At være en eliteleverandør til det offentlige er en position, som mange vil være beærede over at være. Det betyder nemlig at virksomheden er en del af den absolutte elite inden for levering til den offentlige sektor. Titlen som eliteleverandør er en titel, som Udbudsvagten kårer årligt. Og det er en titel som påkalder sig en god håndfuld respekt, da det betyder man er det bedste af det bedste.

Hvad har det af betydning, at møblerne passer til institutionen?

Som nævnt, så har det faktisk en betydning, hvilke møbler en institution har. I vuggestuer, børnehaver og andre institutioner for mindre børn, så vil det ofte betyde, at møblerne skal være fleksible, og designet til områder med børn og leg. Møbler der er tilpasset til børn og leg vil nemlig give mere overskud på flere punkter. For eksempel så vil møbler i garderoben, der har praktiske løsninger, kunne bidrage til at oprydningen bliver hurtigere, og på den måde vil pædagogerne få mere tid til børnene.

Når man taler om møbler, der er tilpasset børnene, så kan det også handle om møbler, der har en eller anden form for positivt formål. Eksempler på det kan være lyddæmpende borde, gamer stole eller praktiske møbler til garderoben.

På gymnasier og i de ældre klasser i folkeskolen, så er det nogle andre ting, som der bliver sat pris på. Her vil det have en positiv effekt, at møblerne er i god stand og ser præsentable og indbydende ud for eleverne.

Uanset om børnene er små eller ældre, så betyder det altså noget, at møblerne i institutionen er i orden.

Denne artikel indeholder sposnoreret indhold

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.