Annonce
Debat

Har vi styr på coronaepidemien, eller risikerer vi, at den kan komme igen som en boomerang?

Knud N. Mathiesen (DF), byrådsmedlem, Aarhus Kommune. Pressefoto
Annonce

Læserbrev: Ja, det er en mulighed, hvis ikke vi tænker os rigtig godt om. Vi skal holde en god håndhygiejne og spritte vores hænder godt af og holde en passende afstand.

Vi ser desværre her i sommerferien, at mange mennesker er begyndt at samles igen. Vær forsigtig, det kan hurtigt gå galt, i særdeleshed nu hvor folk er begyndt at rejse igen. Et godt råd kan være at blive hjemme, at rejse er ikke livsnødvendigt, og man må spørge sig selv, er det virkelig det værd?

Danmark er jo også et dejligt sted at holde ferie, eventuelt i dit nærområde, der vil være rigtig meget, man ikke har set i en radius på 50 kilometer eller derunder fra sin bopæl. Udforsk dit nærområde, så vil du opdage, der er mange gode steder og pletter, du vil benytte i fremtiden. Og risikoen for at blive smittet med corona er minimal.


Hvis coronaepidemien kommer tilbage, vil det være som en boomerang, for nu er de fleste mennesker ikke så forsigtige mere, og tænk på, hvis vi skal til at lukke Danmark ned igen, det kan blive en svær opgave.

Knud N. Mathiesen


Hvis coronaepidemien kommer tilbage, vil det være som en boomerang, for nu er de fleste mennesker ikke så forsigtige mere, og tænk på, hvis vi skal til at lukke Danmark ned igen, det kan blive en svær opgave.

Se engang, hvordan det går bl.a. i USA, fordi man ikke har været forsigtige nok, det gælder også mange andre lande.

Man kan godt leve et næsten normalt liv, hvis bare man tænker sig godt om og holder en passende afstand og går langt uden om store forsamlinger, hvis man er i risikogruppen.

Lad os nu glæde os over, at Danmark er et dejligt land, vi har en fantastisk natur, hvor man kan gå sig en tur og nyde dyrelivet og naturen, stort set hele Danmark er omkranset af vand, hvor der er masser af plads til en svømmetur, uden at man behøver at være mange samlet på et sted, og der er mange gode feriemål her i Danmark.

Det er også vigtigt at tale med andre mennesker, og husk vores medmennesker, der er på plejehjem, og andre former for institution, dem skal vi for alt i verden ikke glemme. Deres behov for at mødes og tale med deres familie og andre mennesker, er utrolig vigtig, og du har formentlig også lidt tid til det, så det kan lade sig gøre.

Efter en svær tid er jeg sikker på, at der også kommer gode tider igen, vi skal nok komme på ferie i udlandet igen, men måske ikke før der er en coronavaccine, hvis det skal være risikofrit.

Pas godt på jer selv og jeres medmennesker i den mellemliggende tid.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Aarhus

Ny festivalplads spirer frem i Aarhus

Danmark

Sæt fuld fart på bilforhandlingerne

AGF

Nicolai Poulsen: Viktor Fischer er en lille pige

Aarhus United

Aarhus United tænder advarselslamperne: Lukker, hvis de ikke finder to millioner

Annonce