Annoncørbetalt indhold

Harmoniske jordfarver trender

PR-foto credit

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

I de seneste år har der det været populært at få en masse farver ind i hjemmet. Det blev populært at vælge modigere farver, og de har fyldt mere i hjemmet end tidligere. I 2020 så vi eksempelvis, hvordan farverige farver såsom Neo Mint trendede, og gjorde sit indtog i hjem verden over. En kulmination på denne trend sås særligt med de tofarvede vægge, men det lader til, at man i 2021 er begyndt, at gå hen imod mere rolige farver igen. Det er nemlig de mere neutrale og afdæmpede jordfarver, der er begyndt at blive populære, når væggene skal males. Der er særligt tre farver, der går igen, når danskerne skal have malet deres bolig, og det er farver, der er bløde, og skaber tryghed. Måske er det den usikre verdenssituation, hvor særligt pandemien har fyldt meget i folks bevidsthed, der har givet os et behov, for at indrette vores hjem i rolige og trygge farver. I en usikker tid vil folk gerne kunne føle sig trygge i deres eget hjem, og dette afspejles tydeligt i de farver, der trender netop nu. Maling af hus kan være et stor opgave, så hvis du ønsker, at være med på den nyeste trend, så kan det være, at du skal kontakte nogle professionelle, der kan løse opgaven for dig, og sikre et flot resultat.


Annonce

Brun i forskellige nuancer

Den første farve, der er blevet mere og mere populær i løbet af 2021, er den elegante og bløde brune farve, som skaber en varm og beroligende atmosfære. Det er en farve, der nemt kan parres med mere kulørte og opsigtsvækkende farver, hvis man ønsker en kontrastfyldt indretning. Ligeledes har den mørkere og varmere brun gjort sit indtog i 2021, og det skaber et naturalistisk og retroagtigt look, der passer sammen med mange forskellige slags farver.


Støvet blå

Udover de forskellige brunlige nuancer, er støvet blå en af de farver, der har været toneangivende i 2021. Farven er, ligesom den brune, meget naturalistisk og kan for en stund få dig til at drømme dig væk fra den travle hverdag, og ud i naturen. Der er også en spiritualistisk stemning over den rolige og luftige pastelblå farve, der vil være at finde i manges hjem. Uanset om man er mere til de brunlige farver eller den støvet blå, så er der en helt tydelig trend i år. Farverne skal være rolige og balanceret, og det betyder også, at de nemt kan kombineres med kraftigere farver, hvis man elsker kontraster.

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.