Annonce
Østjylland

Hashpåvirket knallertkører ramte ind i politibil: Så væltede sigtelserne ned over ham

Foto: Mads Claus Rasmussen/Ritzau Scanpix
En 20-årig mand havde mildest talt ikke heldet med sig, da han natten til mandag forsøgte at køre fra en patruljebil på sin knallert.
Annonce

Randers: En patrulje fik øje på den 20-årige mand, da han mandag klokken 01.41 kørte rundt på Nyvangsvej i det nordlige Randers uden hjelm og lys på en knallert, som i øvrigt kørte alt for stærkt.

Betjentene satte de blå blink til og kørte op på siden af knallerten, hvorefter den ene betjent rullede vinduet ned og råbte til knallertkøreren, at han skulle standse.

Men knallertkøreren havde tilsyneladende ingen intentioner om at standse sit køretøj. Han fortsatte i stedet ufortrødent sin kørsel med politibilen ved sin side.

Annonce

Besvær med balancen

Den 20-årige mand valgte efter en del flere anråb fra betjentenes side til sidst at bremse sit køretøj op. Men i takt med, at farten blev sænket, kunne han ikke rigtig holde balancen.

Derfor ramte han først ind i kantstenen og dernæst ind i patruljebilens sidespejl, inden han til sidst styrtede.

Betjentene steg herefter ud og fik anholdt den 20-årige.

Det viste sig, at han var påvirket af hash og frakendt kørekortet, hvorfor han slet ikke måtte køre på knallerten, der hverken var indregistreret eller forsikret og derudover var ulovligt tunet. Da manden tilmed havde en klump hash i lommen, endte han derfor med i alt ni forskellige sigtelser på nakken.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Aarhus

Fire elever ramt af corona: Var netop kommet hjem fra studietur til Polen

Danmark

Kvalitet i stedet for tom reklame

Aarhus

Corona gør comeback i Østjylland: Hvor bekymrede skal vi være for det stigende smittetal?

Annonce