Annonce
Kultur

Hausgaard er hot: Dobbelt udsolgt i Horsens

Populære Niels Hausgaard optræder i Forum Horsens til marts. Oprindelig var der kun planlagt ét show, men der blev hurtigt føjet en ekstra dato til. Begge shows er nu udsolgt. Arkivfoto: Michael Svenningsen
Pas på billethajerne, lyder det igen, efter alle billetter er væk til den populære nordjydes ny show.
Annonce

Horsens: To shows i Horsens. To gange udsolgt. 60 shows på landsplan. Alle Udsolgt.

Det er status på den populære nordjyske musiker og entertainer Niels Hausgaards kommende turné med hans ny show "Du Ved Hvad Jeg Mener".

Showet kommer til Forum Horsens 20. og 21. marts, og som tilfældet er alle andre steder i landet, trækker det fulde huse. Det viser et kig på Hausgaards turnéplan på hans hjemmeside.

Horsens & Friends, som står bag de to lokale shows, kunne mandag melde alt udsolgt, og hvis man vil gøre sig forhåbninger om at blive lukket ind, er nu kun muligheden for at komme på venteliste åben.

Annonce

Pas på billethajerne

Med "Du Ved, Hvad Jeg Mener" tager Niels Hausgaard fat i de mange ting, vi danskere går og bliver uenige om. Ifølge tidligere udmeldinger fra hans impressario Frank Panduro har publikumsinteressen for nordjydens humortiske greb om emnet været stor, lige siden billetlugerne åbnede.

Allerede på første salgsdag blev der solgt små 50.000 billetter, og på Hausgaards hjemmeside gentages nu en advarsel, som Panduro tidligere er kommet med: Pas på billethajerne.

- Vi må desværre konstatere, at svindelfirmaerne ikke kun går efter de store, udenlandske artister. I Danmark er Niels Hausgaard så hot et navn, at der åbenbart også her er penge at tjene for firmaer som Viagogo, forklarerede Frank Panduro i november.

Hans advarsel dengang kom efter, han havde set billetter til "Du ved, hvad jeg mener" udbudt til overpriser på flere hundrede procent.

"Pas på med at købe billetter fra udenlandske hjemmesider. Vær særligt opmærksom på sider som Viagogo, OnlineTicketShop og lignende - her er der meget stor risiko for at blive fuppet," står der på www.nielshausgaard.dk.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Aarhus

48-årig omkom i drukneulykke

Aarhus

Fup og fakta om corona-bølgen: Hvorfor er Aarhus ramt af coronasmitte lige nu?

Annonce