Annonce
Sport

Hedensted IF ansætter gammel kending og tidligere VB-spiller som sportschef: Skal være med til at styrke det sportslige setup i klubben

Hedensted IF har ansat sin første sportschef i form af Alex Nørlund (til højre.). Formand Henrik Lundsgaard Nielsen fortæller, at det er et forsøg på at styrke det sportslige setup i klubben. Foto: Hedensted IF.
Hedensted IF har ansat Alex Nørlund som ny sportschef. Han er tidligere førsteholdstræner i klubben, og dens første sportschef.

Hedensted: Der sker flere ting i det sportslige setup i Hedensted IF i disse dage. For tre uger siden skiftede klubbens førstehold cheftræner, og nu får klubben en gammel kending ind i rollen som sportschef.

Valget er faldet på den tidligere Vejle Boldklub-spiller, Alex Nørlund, som også agerede cheftræner for førsteholdet i Hedensted IF fra 2013 til 2017. Ansættelsen af Nørlund sker som et led i at styrke det sportslige setup i klubben.

- Alex Nørlund skal stå for at skabe en sportslig tilretning i klubben. Han skal være med til at forme spillertruppen samt sparre og vejlede trænerne i forbindelse med både træning og kamp, siger formand for Hedensted IF, Henrik Lundsgaard Nielsen og fortsætter:

Annonce

- Vi håber, vi får et setup, som er så attraktivt, at det kan være med til at tilknytte nogle nye spillere rundt. Vi skal ikke ud at købe spillere, men vi vil gerne trække dygtige spillere til klubben.

46-årige Alex Nørlund er tiltrådt med det samme, og han har i første omgang skrevet under på en aftale, der strækker sig et år ud i fremtiden.

- Flere af de opgaver, Alex Nørlund skal varetage, lå tidligere hos vores to cheftrænere samt et sportsudvalg. Flere af de mennesker er her stadig, men jo flere hænder og jo flere folk, der er til at løfte det igennem, jo bedre kan det blive. Det er noget, vi forventer os meget af, siger Henrik Lundsgaard Nielsen.

Alex Nørlund står noteret for flere end 200 førsteholdskampe i VB - heriblandt en lang række på superliga-niveau. Han har også spillet i Viborg og AGF samt på det danske U21-landshold.

Hentede point i Tønder

Om det skyldes tilknytningen af en sportschef til HIF's setup skal være usagt, men det lykkedes faktisk det nye trænerteam at komme på tavlen med et enkelt point i lørdags via 2-2 i Tønder mod FC Sydvest 05. Faktisk var holdet snublende tæt på alle tre point, da det først lykkedes FC Sydvest at udligne i overtiden. HIF's to mål blev scoret af Jeppe Hansen og Mikkel Thisgaard.

Næste kamp er ude mod OKS på Okson Park i Odense lørdag 23. oktober kl. 13.Annonce
Aarhus

Tag kandidattesten til kommunalvalget her

AGF For abonnenter

Gult kort til AGF, for det er i den grad på tide, at de leverer sådan en rigtig brandkamp

Aarhus

Følg med her: Få seneste nyt om trafik og politi

Danmark

Mandagens coronatal: 1411 nye coronasmittede - højeste tal i efteråret

Annonce
Annonce
Annonce
Byudvikling

Ny bydel: Her kan du komme til at bo på nedlagt hospital

Aarhus For abonnenter

Fortætning i midtbyen: Beboere og politikere i infight om nyt byggeprojekt

Alarm 112

Frontalt sammenstød i Ryomgård: 18-årig mand sendt på hospitalet

Erhverv

Længe ventet erhvervstårn får sin første lejer

Alarm 112

Ballade ved lokalopgør: Fodboldfans indkasserede 29 sigtelser

Aarhus For abonnenter

Lise mistede to ægtefæller og sit syn: - Men jeg er nok typen, der får det bedste ud af alting

AGF

AGF har et problem når de ikke er i egen hule

Aarhus

Følg med her: Få seneste nyt om trafik og politi

Erhverv

Tæt på udsolgt: Nicolinehus runder en milliard kroner i salg af ejerlejligheder

Byudvikling

Flere læsere undrer sig: Hvad sker der med byens mest forfaldne ejendom?

Aarhus

Lynhurtigt el-løbehjul beslaglagt: 31-årig kørte slalom med 60 km/t mellem cyklisterne

AGF For abonnenter

AGF var et hold uden plan og retning søndag eftermiddag i det kronjyske

Erhverv

Ny portal skal gøre det nemmere at finde job som ufaglært: - Alle har ret til et godt arbejdsliv

Annonce