Annonce
Østjylland

Hedensted sluttede med øretæve

Mikkel Thisgaard scorede Hedensteds trøstmål mod FC Djursland. Foto: Dorte Adelfred.
- Vi lærte meget af vores sidste træningskamp, sagde Hedensteds træner Kasper Adelfred.
Annonce

Hedensted: Hedensteds danmarksseriehold sluttede forberedelserne til turneringen med en øretæve på 5-1 på hjemmebane mod FC Djursland.

- Det var en lærerig kamp for os, sagde Hedensteds træner Kasper Adelfred.

- Vi lærte, at hvis vi ikke er kyniske fra starten, kan det gå galt. Vi havde bolden i 35 minutter af første halvleg. FC Djursland havde tre forsøg og gik til pausen med en føring på 3-0.

- I anden halvleg scorede FC Djursland til 4-0 på straffespark.  Vi kom bagud 5-0 på et langt indkast, inden Mikkel Thisgaard reducerede for os.

- FC Djursland scorede på alt og var meget effektive, mens vi manglede slutproduktet. Vi skal have en anden opstilling ved standardsituationer.

- Vi har mange unge spillere på holdet, og de er en del mere svingende end de ældre og mere erfarne. Jeg var mest tilfreds med Mikkel Ahle og Mathias Kahr Christensen.

- Vi manglede Martin Damsbo, der har pådraget sig et mindre brud. Lægen siger tre til seks ugers pause. Nikolaj Søgaard var rykket frem på højrekanten på Damsbos normale plads. Også Ronnie Nordnæs var fraværende med maveonde.

- Vi går efter en ambiøs målsætning om at komme blandt de fire bedste og komme væk fra nedrykningen hurtigst muligt. Vi ved godt, at vi ikke er favoritterne til de fire pladser, men det vil være for uambitiøst at satse på en plads i nedrykningsfeltet. De fire øverste spiller om oprykning, de syv nederste om nedrykning, siger Kasper Adelfred.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce