Annonce
Aarhus

Held i spil: Fra fodboldspiller til lottomillionær

Tommy Bechmann, der tidligere har spillet for blandt andet Hjortshøj/Egå IF, AGF, IK Skovbakken, Aarhus Fremad, de tyske klubber Bochum og Freiburg og senest Sønderjyske, troede ikke sine egne øjne, da han forleden modtog en mail fra Danske Spil om, at han havde vundet 5 mio. kroner i Lotto. Arkivfoto: Liselotte Sabroe/Scanpix

Den tidligere superligaspiller Tommy Bechmann stoppede i januar sin fodboldkarriere på grund af en skade i knæet. Nu har lykken tilsmilet den 35-årige tv-kommentator, der i lørdags havde heldet med sig.

Annonce

EGÅ: Hvad ville du gøre, hvis du vandt i Lotto? Det spørgsmål skal den tidligere fodboldspiller Tommy Bechmann nu til at forholde sig til.

I weekenden vandt han og familien nemlig 5 mio. kroner i Lotto Plus.

- Vi kører uge efter uge med de samme tal. Det er vores fødselsdatoer i familien, og det har vi gjort i omkring 10 år uden at have vundet det helt store. På nær for en måned siden, hvor jeg vandt 6.000 kroner, så der har været held ved de tal på det seneste, fortæller Tommy Bechmann.

Siden en knæskade satte en stopper for hans fodboldkarriere, senest som spiller for Sønderjyske, har han arbejdet som fodboldekspert og kommentator for Eurosport. Det har han tænkt sig at blive ved med, selv om der nu er rullet nogle millioner ind på kontoen.

- Vi ved ikke helt, hvad vi skal med pengene endnu. Det er mange penge, men det er ikke noget, som kommer til at ændre det store, men det kommer selvfølgelig til at gøre nogle ting lettere. Min kone er lige blevet færdig med jurastudiet og er ved at søge arbejde, og det vil hun da fortsætte med, forklarer Tommy Bechmann, der fortæller, at den gode nyhed endnu ikke er gået helt op for ham endnu.

Annonce

Troede det var snydemail

Det var under en herretur i Malaga, at han tilfældigt tjekkede sin mail og opdagede en mail fra Danske Spil.

- Jeg troede først, at der var tale om en snydemail. Der stod, at vi havde vundet 5 mio. kroner. Jeg tænkte, at det kunne ikke passe. Men da jeg så, at det var den samme afsender, som da jeg tidligere på året vandt en 50'er, begyndte jeg så at tænke, at det godt kunne være, at der var noget om det, fortæller 35-årige Tommy Bechmann.

Han tog en timeout fra hyggen med vennerne for at tjekke lottotallene og kunne se, at de 12 vindertal stemte overens med familiens faste tal.

- Jeg ringede til Danske Spil fra Malaga, og de bekræftede, at den var god nok, siger Tommy Bechmann.

Da han ringede til sin kone for at overbringe de gode nyheder, troede hun ikke helt på ham først. Men efter selv at have tjekket lottotallene, blev hun dog overbevist og var mindst lige så overrasket som gemalen.

- Det skal lige bundfælde sig. Men dag for dag går det mere og mere op for en, fortæller Tommy Bechmann, der ikke har sovet så meget, siden han fik overbragt de gode nyheder.

Annonce

Eksotisk drømmerejse

Familiens tre børn på 6, 10 og 12 år kan i år se frem til lidt større julegaver end sædvanligt.

- Men vi har også været ret klare i mælet om, at det her ikke kommer til at betyde gaveregn. Til gengæld vil vi nok rejse lidt mere eksotiske steder hen på ferie, end vi har gjort tidligere. Mens jeg spillede, har vi læst begge to, og der er ferierne tit ramlet sammen med eksamen, så det har ikke været så let at komme af sted. Det håber vi, at vi kan lidt mere nu, forklarer Tommy Bechmann.

Og lotto-abonnementet, det bliver ikke sagt op lige foreløbig.

- Det får lov at fortsætte i meget lang tid. For fem år siden ændrede vi lidt i tallene, da vi næsten lige havde fået vores yngste. Det var en god beslutning, griner han.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Aarhus

Nye tal: Fortsat højt smittetryk i Aarhus

CORONAVIRUS

Live: Det er for tidligt at glæde sig over smittetal, mener Mølbak

Annonce