Annonce
Østjylland

Heldig kartoffel: Randrusianer vinder 15 millioner kroner i Lotto

Så er der en gevinst på vej ind på kontoen hos en heldig rad fra Randers, der lørdag aften vandt 15 millioner kroner i Lotto. Foto: Danske Spil
En eller anden må rende rundt med et rigtig bredt smil i dag, hvis altså vedkommende har tjekket sine Lottotal. For der er 15 rare millioner kroner på vej til den første millionærvinder fra Randers i år.
Annonce

Randers: En Lamborghini, en væddeløbshest eller en jordomrejse? Valgene må være svære og mange, når man lige har fundet ud af, at der snart tikker 15 millioner kroner ind på ens konto, fordi der var held med udtrækningen af Lottotallene lørdag aften.

En heldig rad fra Randers går måske rundt med det bredeste smil på lige nu, eller også ved han eller hun endnu ikke, at der var gevinst på Plus-abonnementet.

- Vi har endnu ikke hørt fra vinderen. Vi ved, hvem det er, for det kan vi jo se, når der er tale om et spil på abonnement, men vi er altså ikke blevet kontaktet endnu, lyder det fra Danske Spils pressechef, Thomas Bille Winkel.

Det er den første milliongevinst i år, der går til Randers, oplyser Danske Spil.

Spilleren har vundet årets hidtil næststørste gevinst.

15 millioner kroner er lidt af en sjat, og hos Danske Spil er der stor begejstring for den flotte præmie til den heldige vinder:

- Vi ønsker vinderen stort tillykke. Det er ikke hver dag, at man vinder 15 millioner kroner, så det er fantastisk at kunne glæde en heldig spiller derude med den flotte præmie, siger Pernille Mehl, direktør for Danske Lotteri Spil.

De mange millioner, der nu sættes ind på en heldig spillers bankkonto, er blevet udløst efter tre uger uden en vinder af førstepræmiepuljen.

Men for bare fire uger siden vandt en københavner ligeledes 15 millioner i Lotto, og de to spillere deler nu titlen som vindere af den næsthøjeste præmie udløst i år - kun overgået af en vinder fra Egedal Kommune i uge 7, der vandt 20 millioner kroner.

Danskerne har kunnet spille Lotto siden 1989, og i den tid er 41 borgere fra Randers Kommune blevet Lotto-millionærer. Vinderen fra i går er altså nummer 42 i rækken af Lotto-vindere, der har vundet en gevinst på en million kroner eller mere.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Aarhus

Beboere og medarbejdere smittet: Bofællesskab for handicappede hårdt ramt af coronaen

Danmark For abonnenter

Rasmus Paludan har fundet nyt hul i lovgivningen: Sætter 200 kroner på højkant til underskrivere af vælgererklæringer

Aarhus For abonnenter

Kiks i kommunikationen kan udløse konflikter: - Et plejehjem i Aarhus er på ingen måder et luksushotel

AGF

Skuffet David Nielsen efter nederlag: - Vi manglede kvalitet offensivt

AGF For abonnenter

Kampen kort: VAR, frispark og generel tumult dominerede i AGFs første sæson-nederlag

AGF For abonnenter

Karakterbogen: Kun AGF-defensiven ragede en smule op søndag aften

Annonce