Annonce
Indland

Heldigt: Ingen rejsende fra Billund Lufthavn bliver ramt af Ryanair-strejke

Op mod 100.000 Ryanair-passagerer bliver onsdag og torsdag ramt af aflysninger som følge af personalestrejke. Passagerer fra Billund Lufthavn slipper i denne omgang. Foto: Rafael Marchante/Scanpix

Ryanair-passagerer, der skal flyve fra Billund Lufthavn, bliver ikke ramt af de 600 aflysninger, som flyselskabet har varslet som følge af personalestrejke.

BILLUND: 100.000 flypassagerer har den seneste uge måtte holde vejret af frygt for at få sommerferien aflyst.

I forrige uge meldte Ryanair nemlig ud på Twitter, at lavprisselskabet er tvunget til at aflyse 600 flyafgange onsdag og torsdag i denne uge på grund af personalestrejke. Flyselskabets kabinepersonale i Belgien, Spanien og Portugal kræver mere i løn, og de nedlægger derfor arbejdet på afgange til og fra disse lande.

Ryanair-passagerer, der skal flyve til eller fra Billund Lufthavn, kan dog ånde lettet op.

- Når vi slår afgangene op de næste dage, kan vi se, at de stadig er programsat ud af Billund. Det er dejligt og fedt for de rejsende, der skal af sted til Spanien, siger administrerende lufthavnsdirektør, Jan Hessellund.

Annonce

Når vi slår afgangene op de næste dage, kan vi se, at de stadig er programsat ud af Billund. Det er dejligt og fedt for de rejsende, der skal af sted til Spanien.

Jan Hessellund, administrerende direktør i Billund Lufthavn

Risiko for nye aflysninger

Billund Lufthavn har hverken afgange til Belgien eller Portugal, og derfor er det kun rejsende til Spanien, der har været i fare for at blive ramt af strejken. Fra Københavns Lufthavn har Ryanair aflyst afgange til og fra Bruxelles i Belgien, fremgår det af flyselskabets hjemmeside.

Selvom rejsende fra Billund Lufthavn slipper i første omgang, kan Jan Hessellund ikke med 100 procent sikkerhed afvise nye aflysninger.

- Hvis strejken bliver mere omfattende kan det påvirke os og få større omfang end forventet på nuværende tidspunkt, siger han.

Ryanair-passagerer har fået besked via e-mail eller sms, hvis deres fly er aflyst. I alt vil omkring 100.000 flypassagerer blive ramt af strejken.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Aarhus

Unge fortsætter hærgen i Gellerup efter politiskud: Tre teenagere anholdt

Aarhus

Uro efter politiskud i Gellerup: Påsatte brande og stenkast i løbet af natten

Annonce