Annonce
Navne

Bryllupper og møder i de historiske lokaler: Museumsinspektør bliver chef for salg og værtskab i Den Gamle By

Den Gamle By har ansat Kitt Boding-Jensen i en nyoprettet stilling som chef for salg og værtskab. Pressefoto

Nyt job: Den Gamle By har ansat Kitt Boding-Jensen i en nyoprettet stilling som chef for salg og værtskab.

Kitt Boding-Jensen har siden 2012 været tilknyttet Den Gamle By, hvor hun begyndte som projektleder og siden 2015 har været museumsinspektør.

Her har hun blandt andet haft ansvaret for museets arkiv for lokalhistoriske billeder og været en central spiller i opbygningen af udstillingen "Aarhus Fortæller".

Annonce

Kitt Boding-Jensen har haft ansvaret for forskelligartede udviklingsopgaver på museet gennem årerne, og allerede sidste år stod hun i spidsen for den interne gruppe, der netop skulle udvikle arrangementer i Den Gamle By.

I den nyoprettede stilling får hun ansvaret for museets store satsning i form af arrangementer og selskaber til både erhverv og private. Museet råder over en lang række historiske lokaler, som egner sig til alt lige fra møder og foredrag til bryllupper og fødselsdage. Midt i danmarkshistorien.

Satsningen på arrangementer startede allerede sidste år med åbningen af restaurant Gæstgivergården, hvormed museet fik løftet sin restaurantkapacitet væsentligt og dermed i højere grad kan servicere Den Gamle Bys gæster, samtidig med at museet benyttes til arrangementer.

Kitt Boding-Jensen er 43 år gammel og bor i det centrale Aarhus med sin mand og barn.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Aarhus

Rådmand bad sin direktør tænke på Dansk Folkeparti: Kommunens jurister frikender Jette Skive for ulovlig ordre

Annonce