Annonce
Aarhus

Hemmelig Aarhus-milliardær: Hans bolig var den mest sete

Fedet i Risskov hører til de dyre områder i Aarhus. Og det er da også her en af landets dyreste villahandler i 2015 har fundet sted. Arkivfoto: Axel Schütt

Boligsiden Boliga har talt op hvilke midtjyske boliger, der har været de mest sete i boligsidens 10 år lange historie.

MIDTJYLLAND: Når du lige om lidt læser navnet, så dukker der næppe et billede af manden op på din nethinde.

Enzym-milliardæren Ib Nymark Hegelund er nemlig ikke en mand, der ynder at indfinde sig på røde løbere eller på anden måde tiltrække sig blitzlysenes skær.

Til gengæld tiltrak hans luksusvilla en enorm opmærksomhed på boliga.dk, da den blev sat til salg i november 2010. Salgspris: 50 millioner kroner.

Villaen med udsigt over Aarhus Bugt er den mest sete på boliga i sidens 10-årige historie. Luksusvillaen i Risskov er blevet vist 47.390 gange.

Udbudsprisen på 50 millioner kroner var rekord på det jyske ejendomsmarked, men helt så meget fik han dog ikke for den. Efter fem år på markedet blev villaen solgt for 27,5 millioner kroner.

Her kan du se mere til villaen

Annonce

Boliga, der kalder sig Danmarks største uafhængige boligside, fylder 10 år. Og det er i den anledning, at siden har talt klik og lavet en opgørelse over de fem mest sete boliger i det midtjyske.

Boligerne fordeler sig med to i Aarhus C, en i Risskov, en i Silkeborg og en i Viborg.

Du kan se boligerne på placering 2-5 herunder.

2. Kalsholtvej 6, 8600 Silkeborg. Visninger: 38.574

På en 2. plads finder vi den tidligere landsholds-stjerne Ebbe Sands hjem i Silkeborg. Den 404 kvadratmeter store villa blev sat til salg i 2014. Blot 79 dage senere var huset solgt, omend fodboldspilleren måtte acceptere et væsentligt afslag i prisen.

Den byder blandt andet på en fransk inspireret vinkælder med vinrum, poolrum med tilhørende bar, hjemmebiograf, en wellness-afdeling med pool, sauna og motionsrum samt et aktivitetsrum til børnene.

Her kan du se mere til villaen

3. Kystvejen 25, 2. th, 8000 Aarhus C. Visninger: 24.441

På 3. pladsen dukker endnu en sportskendis op.

Claus Møller Jakobsen, forhenværende håndboldspiller, satte i 2014 sin lejlighed på Kystvejen 25, 2. th., 8000 Aarhus C. til salg.

Det tog kun 121 dage at finde en køber til luksuslejligheden, der er på 201 kvadratmeter fordelt på fem værelser.

Her kan du se mere til lejligheden

4. Jægergårdsgade 124, 3., 8000 Aarhus C. Visninger: 23.378

Fjerde mest sete bolig på boliga.dk er popstjernen Medinas lejlighed. Hun satte i 2014 sin Aarhus-lejlighed på beskedne 67 kvadratmeter til salg. Lejligheden ligger i Jægergårdsgade i det centrale Aarhus.

Hun satte den til salg for 1.998.000 kr., men måtte acceptere et forhandlingsafslag, inden hun kunne vinke farvel til lejligheden.

Her kan du se mere til lejligheden

5. Rosenstræde 1E st, 8800 Viborg. Visninger: 18.952

Som rosinen i pølseenden finder vi den tidligere håndboldspiller Christina Roslyngs lejlighed i Viborg. Hun har flere gange forsøgt at sælge lejligheden, og den blev i annoncerne beskrevet som "unik, praktisk og indflytningsklar".

Det var dog ikke nok til at få lejligheden solgt, og der er således ikke registreret et salg, siden Roslyng selv købte den i 1999.

Her kan du se mere til lejligheden

Annonce
Forsiden netop nu
Leder For abonnenter

Racisme skal standses og andet end det

Et fodboldstadion har sin egen retorik. Der er næsten ingen grænser for, hvad publikum tillader sig at råbe efter aktørerne på banen. Det gælder både spillere og dommere, som bliver udsat for tilråb, som kunne have kostet en dom, hvis de var blevet råbt på åben gade. Men stadions har deres egne regler. Mere bliver tilladt indenfor end udenfor. Racisme burde slet ikke forekomme, heller ikke på fodboldstadions. Ethvert menneske har ret til respekt uanset hudfarve, og det er godt, at der nu bliver taget fat på at standse racismen på internationalt niveau. I yderste instans skal en fodbolddommer afbryde en kamp, hvis racistiske tilråb bliver gentaget. Det skete to gange i Bulgarien-England forleden. Men kampen blev spillet færdig. Reglen er ikke uden problemer. Hvis et hold er bagud, og tilhængerne ønsker at få kampen standset, kan de råbe racistiske udtryk, så dommeren må gribe ind. Og så ekstrem som sport på øverste niveau er blevet, er mange parate til at udnytte enhver regel og mulighed for at vinde eller undgå at tabe. Et andet sted kan vi begynde. Herhjemme sker det meget ofte, at tilskuerne råber "ludersøn" efter en dommer, hvis de mener, han har dømt forkert - selvfølgelig mod deres eget hold. Det tilråb er krænkende og uholdbart, og Dansk Boldspil-Union bør give dommeren eller endnu bedre fjerdedommeren ret til at standse kampen, når tilråbet forekommer. I gentagne tilfælde kan han standse kampen helt. Det er også upassende, når fodboldlandsholdet og andre hold synger den sejrssang, som slutter med "store patter". Det er plat og lummert. Selv om der kan være voldsomme fysiske udfoldelser, når det går hårdest til i fodbold, kan spillet også være elegant. Stemningen på et stadion kan være fantastisk og hjertegribende, og stedet bør ikke være skueplads for latrinære, platte, upassende og racistiske tilråb. Det vil også klæde spillet, hvis elegancen føres videre, når kampen er forbi. Spontan jubel og glæde hører med, og den skal der selvfølgelig være plads til, men den kan også udføres værdigt.

Annonce