Annonce
Aarhus

Hemmelig Aarhus-milliardær: Hans bolig var den mest sete

Fedet i Risskov hører til de dyre områder i Aarhus. Og det er da også her en af landets dyreste villahandler i 2015 har fundet sted. Arkivfoto: Axel Schütt

Boligsiden Boliga har talt op hvilke midtjyske boliger, der har været de mest sete i boligsidens 10 år lange historie.

Annonce

MIDTJYLLAND: Når du lige om lidt læser navnet, så dukker der næppe et billede af manden op på din nethinde.

Enzym-milliardæren Ib Nymark Hegelund er nemlig ikke en mand, der ynder at indfinde sig på røde løbere eller på anden måde tiltrække sig blitzlysenes skær.

Til gengæld tiltrak hans luksusvilla en enorm opmærksomhed på boliga.dk, da den blev sat til salg i november 2010. Salgspris: 50 millioner kroner.

Villaen med udsigt over Aarhus Bugt er den mest sete på boliga i sidens 10-årige historie. Luksusvillaen i Risskov er blevet vist 47.390 gange.

Udbudsprisen på 50 millioner kroner var rekord på det jyske ejendomsmarked, men helt så meget fik han dog ikke for den. Efter fem år på markedet blev villaen solgt for 27,5 millioner kroner.

Her kan du se mere til villaen

Boliga, der kalder sig Danmarks største uafhængige boligside, fylder 10 år. Og det er i den anledning, at siden har talt klik og lavet en opgørelse over de fem mest sete boliger i det midtjyske.

Boligerne fordeler sig med to i Aarhus C, en i Risskov, en i Silkeborg og en i Viborg.

Du kan se boligerne på placering 2-5 herunder.

Annonce

2. Kalsholtvej 6, 8600 Silkeborg. Visninger: 38.574

På en 2. plads finder vi den tidligere landsholds-stjerne Ebbe Sands hjem i Silkeborg. Den 404 kvadratmeter store villa blev sat til salg i 2014. Blot 79 dage senere var huset solgt, omend fodboldspilleren måtte acceptere et væsentligt afslag i prisen.

Den byder blandt andet på en fransk inspireret vinkælder med vinrum, poolrum med tilhørende bar, hjemmebiograf, en wellness-afdeling med pool, sauna og motionsrum samt et aktivitetsrum til børnene.

Her kan du se mere til villaen

Annonce

3. Kystvejen 25, 2. th, 8000 Aarhus C. Visninger: 24.441

På 3. pladsen dukker endnu en sportskendis op.

Claus Møller Jakobsen, forhenværende håndboldspiller, satte i 2014 sin lejlighed på Kystvejen 25, 2. th., 8000 Aarhus C. til salg.

Det tog kun 121 dage at finde en køber til luksuslejligheden, der er på 201 kvadratmeter fordelt på fem værelser.

Her kan du se mere til lejligheden

Annonce

4. Jægergårdsgade 124, 3., 8000 Aarhus C. Visninger: 23.378

Fjerde mest sete bolig på boliga.dk er popstjernen Medinas lejlighed. Hun satte i 2014 sin Aarhus-lejlighed på beskedne 67 kvadratmeter til salg. Lejligheden ligger i Jægergårdsgade i det centrale Aarhus.

Hun satte den til salg for 1.998.000 kr., men måtte acceptere et forhandlingsafslag, inden hun kunne vinke farvel til lejligheden.

Her kan du se mere til lejligheden

Annonce

5. Rosenstræde 1E st, 8800 Viborg. Visninger: 18.952

Som rosinen i pølseenden finder vi den tidligere håndboldspiller Christina Roslyngs lejlighed i Viborg. Hun har flere gange forsøgt at sælge lejligheden, og den blev i annoncerne beskrevet som "unik, praktisk og indflytningsklar".

Det var dog ikke nok til at få lejligheden solgt, og der er således ikke registreret et salg, siden Roslyng selv købte den i 1999.

Her kan du se mere til lejligheden

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Aarhus

Sommerjazzen er i fuld sving

AGF

Ingen Benjamin længere: Hvidt har taget store skridt i AGF

Annonce