Annonce
Erhverv

Her er de 9 nominerede til Iværksætterprisen 2015

Ni unge Start Ups, der involverer alt fra tangpesto til paraplyer er nomineret til Iværksætterprisen i Business Region Midtjylland. Se dem her.

Snart kan tre østjyske iværksættere smykke sig med titlen, Iværksætterprisen 2015, og booke tid i kalenderen til et mentorforløb med en dygtig erhvervsleder.

For femte år i træk hylder Business Region Aarhus de mest lovende iværksættere i Østjylland. Her er de ni, der er nomineret til prisen:

Nordisk tang: To iværksættere med 15 års erfaring i fiskebranchen har lanceret produkter, baseret på nordisk tang. Blandt andet en grøn tangpesto og tangsalt.

Sunwell: Et vedvarende energianlæg,der består af en solfanger, et jordvarmelager og en varmepumpe. Anlægget giver mulighed for at lagre sommerens overskudsvarme, så den kan bruges om vinteren.

Plinthit: En ny type parasolfod, hvor designet gør det muligt at flytte parasollen uden at gå på kompromis med stabiliteten og uden brug af værktøj.

Appz Studio: App'en Mileage Book gør det nemt at holde kørselsregnskaber opdateret. Virksomheden kan håndtere kørselsregnskaber for virksomheder med op til 250 medarbejdere.

Remoni: Teknologi til overvågning af tekniske installationer. Små sensorer monteres uden på kabler og rør. Sensorerne sender data til en central server, der giver besked direkte til forbrugeren, hvis der registreres fejl.

Qampo: De tre ejere har sagt velbetalte jobs op for at etablere virksomhed inden for business intelligence og business analytics. »Det handler om at være de bedste i verden til ældgamle matematiske discipliner og kunne bringe dem i anvendelse i ny computerteknologi.

Min bedste bog: Køberen indtaster personlige oplysninger om et barn. Barnet får derefter tilsendt en personlig bog. Bøgerne er for børn i alderen 0-10 år og de findes i to kategorier: Hyggelige historier og vigtige fortællinger.

Abrella: Et servicesystem af byparaplyer. Virksomheders køb af annoncer gør det muligt at stille paraplyerne gratis til rådighed. Efter brug afleveres de i byens butikker.

Rum for undren: Webbaseret lærings- og undervisningsmateriale til børnehaver og skoler med fokus på børn og voksnes filosofiske undren og nysgerrighed.

Vinderne kåres på Iværk & Vækst Messen som finder sted i Fængslet i Horsens torsdag 16. april. Ud over et mentorforløb består prisen af en pengepræmie på 15.000 kr.

Dommerpanelet består af Michael Mortensen, Casa A/S i Horsens, Lars Schacksen fra Nü by Staff i Randes, Brian Sørensen fra Cult A/S i uAarhus, Moonis Kamil fra iPosen.dk i Aarhus, Mette Rønn Bendix fra Kvadrat i Ebeltoft og Trine Wiese fra Winther & Wiese i Randers.

Du kan læse mere om iværksætterprisen HER.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Aarhus

Nyt plejehjem for demensramte borgere åbner i Aarhus

Aarhus

Livet i en fredet bygning: - Vi lever på husets præmisser

Danmark

Få overblikket over de nye rejseregler her: Hvornår må vi grænsehandle og rejse på ferie?

Annonce