Annonce
Kultur

Her er de nominerede til Byens Bedste

<p>Sådan så det ud sidste år, da blandt andre Kaka, Wafande og Pharfar optrådte til Byens Bedste Awardshow. Arkivfoto: Axel Schütt</p>

Byens butikker har i disse dage kæmpet om kundernes stemmer og titlen som den bedste i byen.

Når man går en tur gennem Aarhus i disse dage, hænger der rundt omkring 85 af de karakteristiske nomineringer til Byens Bedste 2015.

Byens Bedste Awardshow Byens Bedste stormagasin/indkøbscenter - Salling

Sms-koderne til afstemningen står rundt omkring på skilte, på kvitteringer - ja sågar på butikspersonalets T-shirts. For lige nu sætter slutspurten ind.

Sådan stemmer du på Byens Bedste

  • Alle kan afgive sin stemme i konkurrencen om at blive Byens Bedste.
  • Du skal gå ind på AOA.dk, hvor du finder alle kategorier og beskrivelserne af dem. Her kan du vælge din favorit og afgive din stemme. Det kræver, at du laver et log in på AOA.dk, men det er hurtigt og nemt gjort.
  • Det er også muligt at sms-stemme til almindelig sms-takst. For at kunne stemme på den, du har valgt, skal du kende butikkens sms-kode. Den findes ude i butikkerne.
  • Afstemningen slutter mandag 9. november kl 12.
  • Afstemningen blev mørkelagt mandag 2. november, så det vides ikke, hvem der fører lige nu.
  • Vinderne offentliggøres til AOA Byens Bedste Awardshow i Scandinavian Congress Center 11. november kl. 20. Køb billet på aoa.dk/billet

Man kunne stemme indtil mandag, og afstemningen er som altid blevet mørkelagt her til slut.

Annonce

Det bliver derfor en overraskelse, når kuverterne åbnes til det store gallashow, og vinderne kaldes op på scenen for at blive hyldet onsdag aften. De har i bedste Oscar-stil også muligheden for at sige tak, når de får diplom og blomster overrakt.

Lige nu ved vi, hvem de nominerede er. Der er ikke færre end 17 kategorier. Her bringer vi de fem, som har bragt byens butikker i spil.

Nomineringerne bliver til ud fra de tips AOA.dk modtog før konkurrencen gik i gang.

I alt har 2000 borgere og kunder lavet et forslag til, hvem der burde være med, så det har været et svært puslespil at samle.

Bedste service

Den rigtig gode service er den, man får udover den forventede. Det kan være et stort smil, en galant holden døren eller et »Ha' en rigtig god dag« sagt med oprigtighed i stemmen.

Det kan være tålmodige svar på spørgsmål, det nyttige husråd, den ekstra plasticpose eller den fine indpakning. Byens Bedste Serviceoplevelse er stedet, du får »det lille ekstra«, der gør, at du kommer igen, igen og så igen.

1 Salling

2 Chas. E. Vinhandel

3 Føtex Food

4 Klostergrønt

5 Kristian F. Møller

Annonce

Bedste shopping til ham

Byens Bedste Shoppingsted til ham er den butik, det center eller stormagasin, du som mand går ind i, også når mor, kæreste eller kone ikke er med.

Det er her, du uden videre spenderer en hel månedsløn på finurlige gadgets, fede mærker, klassiske vinyler, de nyeste spil, de største fladskærme, det tungeste værktøj - med andre ord: vaskeægte »man-stuff«.

Det er her, du føler dig godt tilpas og ikke kan lade være med at komme igen, igen og igen - for at snuse ja, men allerhelst for at spendere.

1 S.T. Valentin

2 Vinspecialisten

3 Støy Munkholm

4 BadstueRock

5 Axel

Annonce

Bedst shopping til hende

Der er garanteret mindst en butik, et center eller et stormagasin i Aarhus, du som kvinde umuligt kan gå forbi, uden liiiige at skulle ind og kigge. Og købe!. Byen er en oase af små nicheforretninger, kædebutikker, storcentre og -magasiner med alt til hende. Med toptrimmede udstillingsvinduer frister de alle med sæsonens farver, de modigste mønstre og de nyeste trends. Dog er der som oftest én, der udmærker sig som favorit - hvilken er din? Hvilken skal smykkes med titlen som Byens Bedste Shoppingsted til hende?

1 Sophies Tøjhus

2 Pigen og basunen

3 Decorate Shop

4 Balsalen

5 Alrø

Annonce

Bedste Skønhedsoplevelse

Findes der noget mere vidunderligt end at forkæle sig selv med ansigtsbehandling, massage, manicure eller pedicure? Nej, vel?

Skønhedsklinikker, beautysaloner, kosmetologer og frisører. Aarhus rummer mange muligheder for at slappe af og dyrke skønheden - såvel den indre som den ydre. Byens Bedste Skønhedsoplevelse er en af disse oaser.

Det er her, du kan glemme tiden, hverdagens jag og livets problematikker for en stund. Det er her, du føler dig som et nyt, energisk, styrket og helt menneske. Og så er det her, du bare må komme igen - hellere senere på dagen end senere på ugen.

1 Barber Lounge

2 Pure Nature Spa & Wellness

3 Kosmetolog Katrine Graversen

4 Art of Ink Tattoo Studios

5 Althea Face & Body

Annonce

Byns Bedste Søde Tand

I en by som Aarhus hvor pulsen er høj, tempoet lynende og de lyse timer generelt for få, er det at gå sukkerkold omkring kl. 15 ikke noget ukendt fænomen. Heldigvis er der ikke langt mellem steder i byen, der tilbyder at hive blodsukkeret tilbage på niveau. Ja, måske endda lidt over.

Duftende bagerier, lokkende chokolaterier, fristende isbutikker og overdådige bland-selv-slik paladser ligger side om side på stort set samtlige byens gader, veje, alléer og stræder. Byens Bedste Søde Tand er stedet, du går hen, når du skal have tilfredsstillet din sukkertrang. Hurtigt og effektivt.

1 Dolce Vita

2 Misto

3 Småkagehuset

4 Nummer 24

5 YoGo

De øvrige kategorier er:

Byens Bedste Brunch/Morgenmad
Byens Bedste Café
Byens Bedste Familieoplevelse
Byens Bedste Fredagsøl
Byens Bedste Gå-i-byen Sted
Byens Bedste Kaffe
Byens Bedste Kulturoplevelse
Byens Bedste Motion & Velvære
Byens Bedste Restaurantoplevelse Til Prisen
Byens Bedste Scene
Byens Bedste Takeaway

- og endelig kåres AOA Prisen, hvor konkurrenterne er Strandbaren, NorthSide Festival, Kulbroen, Food Festival og Aarhus Pride

Annonce
AGF For abonnenter

Bagkanten: 5 gode grunde til, at det ikke er så slemt i AGF, som det ser ud

Danmark

Tirsdagens coronatal: Tre døde det seneste døgn

Annonce
Annonce
Annonce
Aarhus

Se video: Voldsomme oversvømmelser omkring Aarhus

Østjylland For abonnenter

Efter 71 år uden hovedbygning: Godsejer vil genopføre Rathlousdal ved Odder

Østjylland

Kender du Djurslands oversete sø? Tag klapvognen med ud i naturen og mød en mordgåde fra stenalderen

Aarhus

Farvel til corona-restriktionerne: Passagererne er på vej tilbage i letbanetogene

Aarhus For abonnenter

Holy shit: Stiften tjekker byens automatiske toiletter -  sarte sjæle bedes klikke på en anden artikel

Danmark

Her er de nyeste corona-tal søndag: 497 nye smittetilfælde

Kultur For abonnenter

Boganmeldelse: Forfatter Erling Jepsen med tredje erindringsroman - Kan Gram holde vægten?

Aarhus

Midttrafiks formand om billetsnydere: - Jeg har svært ved at tro, det skulle være rigtigt, at så mange ikke betaler for turen

Danmark

Vred hotelejer har droppet bookingportal og vil klare sig selv: - Jeg vil ikke finde mig i deres metoder

Sport

Rindom sætter OL-guldkurs efter seks sejladser

AGF For abonnenter

Karakterbogen: Nye AGFere imponerede og floppede

Alarm 112

Mystisk tyveri af landsbys bogautomat: Den er tung, stort set værdiløs og pist væk

Annonce