Annonce
Erhverv

Her er fire anbefalinger fra podcastredaktøren

Signe Vestergaard Bansø, podcastredaktør hos Avisen Danmark, giver dig her sine bedste tips til, hvad du kan høre på podcast.

Når du abonnerer på avisen hos Jysk Fynske Medier, så får du også mulighed for at lytte til podcasts. Det er lydfortællinger, og der er en lang række på hylderne, som du kan vælge efter interesse. Men vil du have gode tips til, hvad du kan høre, så kommer der her fire anbefalinger fra podcastredaktør Signe Vestergaard Bansø:

" Gangbar"

Tag "Gangbar" i ørerne, hvis du alligevel er ude og gå tur. Så er du sikret en gåtur med en interessant person.

Podcasten "Gangbar" er på rekordtid blevet super populær. Konceptet er enkelt, vært Tommy Byrne går en tur og taler med en aktuel og interessant person. Og senest har han tidligere cykelrytter Jesper Skibby med ude og gå. Måske du husker Skibby som den karismatiske cykelrytter, altid klar med en kæk bemærkning. I "Gangbar" får man også et andet billede, fra en ærlig Skibby. Derfor anbefaler jeg podcasten.

"Mortens Madklub"

I podcasten "Mortens Madklub" giver madredaktør Morten Vilsbæk tips til nem gourmetmad sammen med landets sejeste kokke. Hør hvordan du nemt imponerer i eget køkken.

I "Mortens Madklub" bliver jeg klædt på til at brillere i køkkenet hen over weekenden. Madredaktør Mortens Vilsbæk øser ud af sin mangeårige erfaring og giver masser af tips til lytterne sammen med landets sejeste kokke. Vil du gerne have gode råd til, hvordan du får mest ud af asparges?Så synes jeg, at du skal give "Mortens Madklub" et lyt?

"Erhvervsklubben"

Du finder Erhvervsklubben gratis på Apple podcast, Google podcast og via Spotify

I "Erhvervsklubben" hører jeg de største erhvervshistorier med særligt udvalgte kilder, som klæder mig på, så jeg kan tale med om negative renter og konkurser. Og så er der også lidt erhvervssladder, for eksempel når Danske Bank igen er i problemer. Det gør mig både mere vidende og underholder mig på en gang. Derfor anbefaler jeg podcasten til dig.

4 Q&CO

Hver torsdag får jeg de sidste nyheder og sladder fra mediebranchen. Leveret af altid skarpe Henrik Qvortrup. Han tager gæster, chefer og sin medvært under kærlig behandling i podcasten, hvor ingen kan vide sig sikre. Jeg glæder mig altid til mit ugentlige nyhedsfix i Q&CO, derfor anbefaler jeg podcasten til dig.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce