Annoncørbetalt indhold

Her skal du spise take away i Århus

PR-foto credit

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Du kender det sikkert godt. Du er træt efter en lang dag på arbejdet, du har ikke fået handlet ind, og du orker faktisk heller ikke at skulle til at stå og lave mad i køkkenet. Måske kender du ovenikøbet de dage lidt for godt i øjeblikket under coronakrisen, hvor de flestes overskud påvirkes - for du er nemlig ikke den eneste der tænker og føler sådan. Det er fristende bare at bestille det sædvanlige hos det lokale pizzaria - men Århus er faktisk en vaskeægte madperle, der gemmer på en masse andet god take away. Du kan tage på en smagsrejse til Vietnam, Indien, Mellemøsten og mange andre steder! Find take away i Århus her og lad dig inspirere af de mange valgmuligheder eller læs med i vores guide her.


Annonce

Vietnamesisk street food på Sønder Alle

På Sønder Alle ligger Phở C&P, hvor du kan mæske dig i autentisk vietnamesisk street food. Phở C&P er inspireret af det traditionelle vietnamesiske gadekøkken, hvor mange af måltiderne tilbringes i en af de mange madboder ved sidegaderne. Restauranten tilbyder traditionelle retter fra hele landet i håb om at give gæsterne den samme varme og glæde, som kan opleves i Vietnam.


Indisk cuisine på Nørre Alle

The South Indian på Nørre Allé byder på fantastiske retter fra chettinad-køkkenet. Chettinad-køkkenet er aromatisk og krydret. Det er en af de mest elskede mad-traditioner i Indien og berømt for brugen af mange forskellige krydderier i tilberedningen af maden, særligt kød, fisk og kylling. De sydindiske kokke i køkkenet på The South Indian er yderst dygtige og har genskabt kernen af krydderier til deres karryretter, som er gået i arv gennem generationer.


Stillehavets eksotiske madkulturer i Mejlgade

Poke bowls, tacos, panini, gyoza, dumplings - uanset hvad du bestiller hos Mahalo Food Club, kan du være sikker på, at maden og drikkevarerne er inspireret af Stillehavets eksotiske madkulturer. Mahalo Food Club har taget udgangspunkt i den hawaiianske madkultur og derefter undersøgt de madkulturer, som har været med til at forme den. Der er nemlig mange paralleller og inspirationskilder i landene fra stillehavskysterne, hvorfor deres menu byder på de lækreste retter derfra.


Mellemøstlige strejf på Randersvej

Ved Stjernepladsen på Randersvej ligger The Hummus & Pita Bar, som laver lækker mellemøstlig inspireret mad. Menuen byder blandt andet på varme krydrede falafler, tabouleh, hummus og fladbrød. Du kan også selv designe din menu ud fra et godt udvalg af proteiner, salater og dressinger som en pita eller en rulle. Velbekomme!

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.