Annonce
Erhverv

Hifi-butik flytter ud af midtbyen og får adresse i Højbjerg

I mange år har Tape Connection haft adresse på den anden side af Hifi-klubben på Europaplads. Foto: Kasper Kudsk Baymler
Tape Connection skal efter 25 år med adresse på Europaplads 6 finde sig til rette i Højbjerg.

AARHUS: Efter 25 år med den samme adresse på Europaplads 6, så skal Hifi-butikken Tape Connection til at finde sig til rette i helt nye omgivelser.

I den seneste uge blev de gamle lokaler tømt og inventaret flyttet ud til et erhvervskvarter i Højbjerg, hvor butikken fremover skal have hjemme med blandt andre Grejfreak som naboer.

Årsagen er, at der skal ligge et nyt kontorbyggeri på butikkens tidligere placering.

Annonce

Tape Connection får i stedet hjemme på Søren Nymarks Vej 21, hvor de har lejet sig ind i en 500 kvadratmeter stor bygning, som de ansatte og håndværkere er ved at gøre klar, så forretningen igen kan tilbyde lydanlæg af den højeste kvalitet.

Ejer af Tape Connection, Claus Løvstad Rasmussen, fortæller, at man skal bruge de næste par uger til at komme på plads i de nye omgivelser inden der åbnes op.

I mellemtiden vil netbutikken dog køre videre.

- Det er nogle pæne lokaler, som vi har overtaget, men vi har lige nogle ting, som vi skal have lavet for at komme på plads. Det hele er sket meget pludseligt, fordi der var en række underskrifter, som skulle falde på plads. Vi skal derfor finde ud af, hvordan vi skal indrette os, ligesom vi skal have købt møbler ind. Lige nu står der flyttekasser og emballager rundt i det meste af bygningen, fortæller ejeren og fortsætter:

- Vi har et par gode rum, der skal fungere som aktive demorum og så har vi et større areal, hvor jeg kunne forestille mig, at vi får det opdelt i nogle øer med forskellige produkter. Samtidig skal vi have fundet ud af, hvordan lyden opfører sig i bygningen. Det er altid lidt spændende, siger ejeren.

Kunder på kryds og tværs

Selvom adressen er en anden, så er det stadigvæk den gode lydoplevelse, som er i højsædet, men det bliver en anden måde at drive forretning på, når butikken ikke længere ligger placeret i det indre Aarhus.

Tape Connection flytter til nye lokaler i Højbjerg. Butikken har haft adresse på Europlads 6 i 25 år. Foto: Kasper Kudsk Baymler

- Vi kommer ikke til at have en strøgbutik i forstaden. På den måde vil konceptet måske forandre sig en smule, fordi det vil blive mere med showroom og afhentning af varer. Der kommer ikke så mange herud bare for at ose lidt rundt. Det vil være folk, som opsøger os aktivt. Enten fordi de har fundet os via nettet eller kender til os fra tidligere og kommer kørende herud. Vi har tidligere haft mange kunder inde i byen, hvor vi havde adresse lige ved siden af Hifi Klubben. Det har selvfølgelig også givet os noget, fordi kunderne på kryds og tværs skulle ind og se hvad vi hver især kunne tilbyde, siger Claus Løvstad Rasmussen.


Der kommer ikke så mange herud bare for at ose lidt rundt. Det vil være folk, som opsøger os aktivt. Enten fordi de har fundet os via nettet eller kender til os fra tidligere og kommer kørende herud.

Claus Løvstad Rasmussen


Selvom det vil koste på kundesiden at rykke ud af byen, så giver den nye adresse også bedre parkeringsmuligheder til butikkens kunder. Et faktum, som flere af kunderne har påpeget, når de gennem det seneste halve år har fået at vide, at Tape Connection skulle flytte fra lokalerne, fordi bygningen på Europaplads 6 skulle rives ned.

- Du handler ikke nyt anlæg på 10 minutter, så flere af vores kunder har påpeget, at det ville være lækkert, hvis der var flere p-pladser ved vores nye lokaler, så vi på den måde blev lidt mere tilgængelige, siger Claus Løvstad Rasmussen.

Annonce

Mere plads

I de nye omgivelser bliver der også særskilte områder til varemodtagelse og kunder, så det hele ikke skal ind ad samme dør, som det var tilfældet i de gamle lokaler. I Højbjerg bliver der mere luft og plads, hvilket giver nogle andre muligheder.

- Det er vigtigt for os, at vi er en butik, hvor du kan se, at vi arbejder med vores fag. Du vil kunne se nogen som arbejder nede på lageret, ligesom der kan være aktivitet i vores værksted. Vi ønsker at fastholde vores identitet og ikke bare være et sted, hvor nogle handelsstuderende står og taler kunden efter munden, siger han.

Annonce
Aarhus For abonnenter

Så klip dog den hæk! Husejere får besked i øjeblikket - og det kan blive dyrt blot at kigge den anden vej

Danmark

Fredagens coronatal: 1085 nye smittede

Annonce
Annonce
Annonce
Alarm 112

Efter voldsomt uheld på Grenåvej: Politiet sigter bilist for spirituskørsel

AGF For abonnenter

I har gjort jer selv til grin, AGF. Kort og godt

Sport

Kojo Musah løber 29. hurtigste tid og er færdig ved OL

Aarhus

De har ventet og ventet og ventet - men nu lysner det: Efter 13 måneders corona-lukning genåbner populært bagagerumsmarked

Aarhus For abonnenter

Madanmeldelse: Samlet set er det umuligt at gå trist hjem fra Havnær

Danmark

Her er de nyeste corona-tal søndag: 497 nye smittetilfælde

Erhverv For abonnenter

11 nye regnskaber med både plus og minus: Sådan gik det for blandt andet mad og møbler, huse og håndværk

Aarhus

Sønderlemmende kritik af bazar i Aarhus V: Fødevarestyrelsen kvitterer med sur smiley

Østjylland

Frisør bytter salon ud med sejlbåd: Familie sætter kurs mod de varme lande

Debat

Undskyld, jeg tog så grueligt fejl: Det viste sig at være den bedste beslutning for Aarhus i 1000 år

AGF For abonnenter

Bagkanten: 5 gode grunde til, at det ikke er så slemt i AGF, som det ser ud

Østjylland

Mere vand på vej: DMI varsler risiko for skybrud og torden

Annonce