Annonce
Favrskov

Hinnerup samlede mad ind for 16.800 kroner

I år var der varer for 16.800 kroner, da Lions Dagmars Kilde og Lions Hinnerup samlede ind til trængende familier. Det er 1.800 kroner mere end sidste år. PR-foto
Gavmildheden var større end sidste år, da de handlende donerede dagligvarer til trængende familier.
Annonce

HINNERUP: For fjerde år i træk blev der lørdag samlet dagligvarer ind foran Superbrugsen i Hinnerup.

Bag indsamlingen til trængende familier stod Lions Dagmars Kilde og Lions Hinnerup, og de blev taget godt imod af de handlende.

- Mange kunne huske os fra sidste år, og generelt var folk rigtig gavmilde, når de købte ekstra varer og puttede dem i vores vogn. Der var endda mange, der takkede os for vores indsats, og det er dejligt at høre, fortæller Birgit Ladekarl fra Lions Dagmars Kilde i en pressemeddelelse.

- I år blev der givet varer for et endnu større beløb end sidste år. Vi er meget taknemmelige for den gavmildhed, der udvises. Også en stor tak til Jørgen Mathiesen og hans hjælpere fra Del Maden, som udfører det store arbejde med at ompakke og fordele maden, lyder det fra Henning Møller, Lions Hinnerup.

Jørgen Mathiesen fra Del Maden var klar på parkeringspladsen med sin kølebil, så de glade givere kunne se, at hjælpen gik direkte til dem, der har mest brug for den.

- Jeg er rigtig glad for det gode samarbejde med Lions. De gør et godt arbejde. I år var der varer for 16.800 kroner. Det er 1.800 kroner mere end sidste år, siger Jørgen Mathiesen.

Han fortæller, at han udvælger modtagerne ud fra den liste, han har over familier, der har svært ved at få hverdagen til at hænge sammen økonomisk, og at han altid sikrer sig, at det er økonomisk trængte familier, der modtager pakkerne.

Ligesom sidste år doblede Lions Hinnerup op. Dermed kunne der i alt uddeles mad for 33.600 kroner.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Aarhus

Nyt notat: Flere er blevet smittet ved eid-fester og en begravelse

Aarhus

Tre ud af fire århusianske studerende må blive hjemme i år: Det er pisse surt, fortæller de

Annonce