Annonce
Aarhus

Historisk samarbejde: Airbnb skal promovere Aarhus

Foto: Flemming Krogh

VisitAarhus indgår et helt nyt samarbejde med Airbnb for at øge turismen i byen.

Annonce

AARHUS: VisitAarhus og Airbnb indgår fra dags dato et partnerskab, der skal øge turismen i byen.

Aarhus bliver den første by i Danmark til at indgå samarbejde med den populære udlejningsportal.

- Målet er, at vi i 2025 har fordoblet antallet af gæstenætter fra 1 til 2 millioner, og i den forbindelse er Airbnb et stærkt og nødvendigt middel til vækst. Det ligger i byens DNA at favne udviklingen og bruge den positivt. Med samarbejdet sikrer vi viden og adgang til et attraktivt, voksende segment, der kan sprede fortællingen om Aarhus til nye verdenshjørner, siger direktør i VisitAarhus, Peer H. Kristensen.

Og det skulle man måske tro, at hotellerne var utilfredse med. Men faktisk, så er der bred opbakning til forslaget fra flere hoteller i Aarhus-området.

- Det er flot, at det er lykkedes VisitAarhus at få Airbnb til at tage medansvar for at styrke turismen i Aarhus, som de øvrige partnere i VisitAarhus har været med til gennem mange år. Airbnb er en professionel formidler af overnatning med en kæmpe omsætning i Danmark - og som en ansvarlig kommerciel aktør er det en opgave, man bør tage på sig, siger direktør på Montra Hotel Sabro Kro, Jakob Wätjen.

Annonce

Ruster sig til fremtiden

Han bakkes op af sin kollega fra Comwell i Aarhus, Flemming Poulsen, der er direktør for hotellet i midtbyen.

- Jeg ser meget positivt på, at man i Aarhus søger at etablere samarbejde med en aktør som Airbnb. Det her er et globalt marked, der udvikler sig hele tiden. Og vi skal være nysgerrige på, hvordan vi kan benytte den stigende interesse for Aarhus til at skabe endnu mere vækst til byen. Det må være måden, man bedst ruster sig til fremtiden på, lyder reaktionen fra Flemming Poulsen, direktør i Comwell, Aarhus.

Airbnb har indgået partnerskab med VisitAarhus på samme vilkår som byens øvrige turismepartnere. Samarbejdet er netop annonceret på et pressemøde i en Airbnb-bolig i centrum af Aarhus.

Partnerskabet blev præsentereret af Aarhus Kommunes borgmester, Jacob Bundsgaard, direktør i VisitAarhus, Peer H. Kristensen og af Head of Public Policy, The Netherlands & Nordics, Airbnb, Pieter Guldemond.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Aarhus

Far til vuggestuebarn slår alarm: Pædagoger skal straks foran de sårbare over 65 år i køen til en corona-vaccination

Coronavirus

Live: Fødevarestyrelsen afviser at give millioner til corona-minkprojekt

Aarhus For abonnenter

Aarhus Lufthavn har også planer om en jernbane

Annonce