Annonce
AGF

Historisk stor handel: Bundu-salg giver positivt resultat i AGF-regnskab

Mustapha Bundu er blevet solgt til den belgiske storklub Anderlecht. Foto: Anderlecht
AGF forventer, at regnskabsåret 2020/21 vil give et positivt resultat på mellem 15 og 30 millioner kroner efter salget af Bundu til belgiske RSC Anderlecht.
Annonce

FODBOLD: Mustapha Bundu har spillet sin sidste kamp for AGF i denne omgang. Fredag kunne AGF og Anderlecht fortælle, at de var nået til enighed om en aftale om salget af den 23-årige fodboldspiller.

I pressemeddelelsen fortæller de to klubber, at man ikke vil gå i detaljer med prisen på Bundu, men samtidig med offentliggørelsen af salget har AGF udsendt en fondsbørsmeddelelse, hvor koncernen fortæller, at den forventer, at regnskabsåret 2020/2021 vil give et positivt resultat på mellem 15 og 30 millioner kroner efter salget af kontraktrettighederne til Anderlecht.

AGF noterer desuden, at der i forventningen til regnskabet fortsat er en usikkerhed i forhold til Covid-19, herunder den fulde effekt af statens hjælpepakker.

Klubben kalder det selv en "historisk stor handel".

I AGF er man stolte over at have sendt en spiller videre til en europæisk storklub.

- Vi er nået til enighed med Anderlecht om en tilfredsstillende transfersum for Mustapha Bundu, som har været i søgelyset hos Anderlecht i et stykke tid. Og da Bundu også er nået til enighed med klubben om sine personlige vilkår, er en transfer nu en realitet. Vi kommer til at savne Bundu, hvis kvaliteter på banen vi alle kender og især har oplevet i den netop afsluttede sæson, hvor han har været ”outstanding” og virkelig har fået sit gennembrud i 3F Superligaen. Nu er tiden inde til, at Bundu skal ud og prøve sig af på en større scene, og det ønsker vi ham al muligt held og lykke med, siger sportschef i AGF, Peter Christiansen til AGFs hjemmeside.

- Det er altid med vemod, når vi sender spillere afsted - især når de som Bundu har været her fra de var ganske unge og har udviklet sig - både som spillere og som mennesker i klubben, hvor vi har set Bundu blive en voksen mand og en profil for os. Men det er også med stolthed og glæde, at vi nu ser ham få chancen i en så stor klub som Anderlecht, lyder det fra sportschefen til klubbens hjemmeside.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
AGF For abonnenter

AGF-karakterer: Alt for mange ramte helt ved siden af i Slovenien

AGF

Ny storaktionær i AGF forklarer aktieopkøb: - Klubben har et kæmpe potentiale

Annonce