Annonce
Aarhus

Hjælp! Jeg vil gerne opleve Festugen, men det regner

Vi regner selvfølgelig ikke med mere regn til Aarhus Festuge i år. Men skulle det alligevel begynde at dryppe, kommer der her fire forslag til, hvor du kan deltage i Festugen i tørvejr.

Musik og fortælling: Audiowalk på Dokk1

Tag på en audiowalk på Dokk1, 'The Wooden Toy Truck Experience', hvor du kan høre musiknumre og fortællinger direkte gennem dine egen medbragte smartphone og høretelefoner. Du bliver guidet gennem bl.a. Bremen, Færøerne og planeten Jupiter. Læs mere om arrangementet og åbningstider på aarhusfestuge.dk.

Afslapning: Podcast i Kuplen

Er du mere til at få dine fortællinger i vandret position og stadig i tørvejr, så besøg Kuplen i Byparken. Her kan man smide sig i de behagelige sækkestole og lytte til podcasts fra kl. 15-19 hver dag til og med lørdag. Fra kl. 21-23 er der i stedet Film om film.

Fest: Festteltene

Er du i festhumør, kan du få dig en kold fadøl i musikteltene flere forskellige steder i byen. Kig f.eks. indenfor i Det Irske Telt på Banegårdspladsen, hvor du kan høre en bred vifte af irske klassikere. Er du mere til jazz og folk, så tag i stedet forbi teltet på Sankt Pauls Kirkeplads. Du kan også tage forbi teltet på Pustervig Torv, hvor der er musik for enhver smag og kulørte lamper, eller teltet på Telefontorvet uden for Hos Anders. Er du sulten efter kultur og worldmusik, så er Det Turkise Telt i Byparken stedet for dig.

Mad: Officersmessen i Ridehuset

Bliver du sulten, og regnen truer, kan du søge ly i Officersmessen i Ridehuset. Her er et udvalg af boder fra lokale restauranter, så det er muligt at få stillet sulten i tørvejr. Kom forbi og smag bl.a. Pad Thai, lækre burgere, pandekager med både sødt og salt, fiskedeller og dumplings Der er åbent alle dage kl. 11-21, dog til kl. 16 søndag 3. august.

Denne artikel er skrevet af Rikke Uhre Andersen hos Aarhus Festuge og udgivet i samarbejde med Stiften.dk

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Aarhus

Udbrud af ekstra smitsom corona-variant: Vuggestue og børnehave i Risskov lukket

Sport For abonnenter

Kommentar: Der er ingen vej udenom - Uefa eller Hjulmand taler usandt

Aarhus For abonnenter

Beboere frygter, at dødskørsel på Aarhus Ø vil koste liv: Vagter og afspærring af p-plads er i spil til at dæmpe uroen

Alarm 112

Ulykke i Odder skaber lange køer

Annonce