Annonce
Aarhus

Efterlysning gav pote: Røver identificeret

Politiet har i mellemtiden fundet den formodede røver, og har bedt om at få overvågningsbillederne slettet. Foto: Mads Claus Rasmussen/Ritzau Scanpix
Politiet efterlyser nu mand, der røvede Circle K-butik på Christian X's Vej i Tranbjerg for to uger siden. Foto er offentliggjort.
Annonce

AARHUS: Østjyllands Politi rundsendte tidligere mandag et foto af en ung mand, der mistænkes for at have begået røveri mod en Cirkel K-butik i Tranbjerg.

Politiet håbede, at nogle borger henvender sig, så de kan komme på sporet af manden. Kort efter klokken 14 skrev politiet så på Twitter, at man nu var "ret sikre på at vi har fået manden identificeret."

Onsdag 11. september 2019 - klokken 19.40 - kom to unge mænd ind i butikken på Christian X’s Vej 253 og henvendte sig til ekspedienten. Da de ville købe noget væske til e-cigaretter, bad ekspedienten mændene om at vise ID. Det kunne de to ikke levere, og i stedet gik den ene mand om bag disken, hvor han tog fat i ekspedienten og skubbede ham væk, hvorefter han selv tog e-væsken fra hylden.

Fordi ekspedienten blev skubbet, efterforsker Østjyllands Politi episoden som et røveri. Da det ikke er lykkedes efterforskerne at finde frem til gerningsmanden, offentliggøres overvågningsbillederne fra butikken i håb om, at nogen kan genkende manden.

Manden beskrives som:

• Asiatisk af udseende • Ca. 18-20 år • Ca. 170-175 cm • Sort hår med midterskilning • Iført sort dynejakke, grå rygsæk.

Har du en formodning om, hvem manden på billederne er, hører Østjyllands Politi meget gerne fra dig. Oplysninger kan gives via tlf. 114.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Debat

En af de lycraklædte svarer igen

Aarhus

Politikerne kan ikke fjerne skulptur af testikler ligesom Vanddragen

Annonce