Annonce
Østjylland

Hjemmeplejen advarer ansatte: Tjek om hjulboltene er løse på bilen

Modelfoto: Iris/Scanpix
Mandag vil Randers Kommune politianmelde at en hjemmeplejebil forleden havde tre løse hjulbolte, og alle ansatte i hjemmeplejen, der benytter bilerne, har fået et brev om at være opmærksomme, inden de sætter sig ind og kører.
Annonce

Randers: En episode forleden, hvor tre hjulbolte var løse på en bil fra hjemmeplejen i Randers Kommune, har fået lederen til at skrive et brev ud til de ansatte om at passe på, inden der køres ud i bilerne.

- Jeg kan bekræfte, at der har været et tilfælde, hvor hjulbolte har været løsnet. Bilen kom på værksted, hvor der blev sagt, at det enten kunne være gjort forsætligt, eller der kunne være sket en fejl i forbindelse med hjulskifte, at boltene ikke var blevet ordentligt efterspændt. Så vi ved ikke, hvad der rent faktisk er sket i sagen, siger kommunikationschef, Karen Balling Radmer, Randers Kommune.

Ikke desto mindre er episoden blevet taget alvorligt fra kommunens side.

- Vi har harft ringet til politiet for at oreinetere om sagen, og der blev vi anbefalet at politianmelde det. Så det gør vi mandag, når vi har bilens nummerplade, siger Karen Balling Radmer, der håber på, at kunne få slået fast, om der et sket en fejl eller om der ligger en kriminel handling bag.

På Facebook havde en sygeplejerske lavet et opråb om episoden, hvor hun forklarede, hvad der var sket, og bad folk om at lade være med at gøre sådan noget. Opslaget har fået mange kommentarer fra brugerne med sig.

I 2017 var hele landet ramt af den mærkelige og livsfarlige dille med at løsne hjulbolte på parkerede biler. Det skete i flere byer i Danmark og i Randers også. Her gik det ud over to biler, der holdt parkeret ved Regionshospitalet Randers. Og siden er der skrevet om det hvert år, når det er opdaget, at hjulbolte har været løse.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Aarhus

Rådmand vil droppe fogedforbuddet mod dokumentar: Samtidig trækkes politianmeldelsen af TV2 tilbage

AGF For abonnenter

Bagkanten: Hvem når bolden først? AGF står formmæssigt stærkest inden 'sølvfinale' i Parken

Annonce