Annonce
Navne

HK Østjylland-formand stiller op til posten som næstformand i HK Danmark

Formand for HK Østjylland Jesper Thorup fortalte på generalforsamlingen, at han ønsker at stille op til posten som næstformand i HK Danmark. Foto: Brian Rasmussen/fotografhuset

NAVNE: Ved fællesgeneralforsamlingen i HK Østjylland var der genvalg til fællesformand i HK Østjylland Jesper Thorup, der nu går efter næstformandsposten i HK Danmark.

Jesper Thorup valgte forud for valget at fortælle generalforsamlingen, at han ønsker at stille op til posten som næstformand i HK Danmark.

- Vi skal have ambitioner på HK’s vegne - for eksempel på vegne af vores ledige medlemmer. Ledighed kan ramme alle, og vi skal turde stille krav til bedre vilkår - også i de situationer, hvor der ikke umiddelbart findes 90 mandater på Christiansborg, der mener det samme som os, siger han i en pressemeddelelse fra HK Østjylland.

Annonce

Valget finder sted på HK’s kongres lørdag 30. oktober 2021.

Civiløkonom og croupier

Jesper Thorup er uddannet civiløkonom på Handelshøjskole Syd i Esbjerg og som croupier på Royal Casino i Aarhus.

Derefter har han været ansat i HK i 27 år i forskellige roller - som faglig konsulent på både det private og det offentlige område, som fællestillidsrepræsentant og de seneste fem år som fællesformand i HK Østjylland.

HK Østjylland har nu holdt årets fem generalforsamlinger, og alle blev holdt online. Der har været genvalg til Søren Sørensen, formand for HK Privat Østjylland, til Cliff Præstegaard, formand for HK Handel Østjylland, til Hans-Henrik Hansen, formand for HK Kommunal Østjylland, til Bent Klim Johansen, formand for HK Stat Østjylland og senest altså til Jesper Thorup, fællesformand i HK Østjylland.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Navne

Ny direktør for Kattegatcentret

AGF

AGF-direktør får karantæne og bøde på 20.000 kr: 'Gav hånd med knyttet næve med hård kraft'

Danmark

Gratis færger og billig kollektiv transport: Minister vil gentage succesen fra sidste sommer

Østjylland

Tvangsnedlukning truer: Sogn nærmer sig den kritiske grænse

Annonce