Annonce
Sport

Hobro-træner er fortrøstningsfuld før nedrykningsbrag

Ernst Van Norde/Ritzau Scanpix
Peter Sørensen er fortrøstningsfuld forud for Hobros to afgørende nedrykningskampe mod Lyngby i Superligaen.
Annonce

På mandag tager Hobro imod Lyngby i den første af to nedrykningskampe, der skal afgøre, hvilket af de to hold, der må følge Silkeborg og Esbjerg en tur ned i 1. division.

Hobro og Lyngby er endt som nummer tre i hver deres nedrykningspulje og møder nu hinanden.

Lyngby har fordel af at slutte på hjemmebane, da holdet har fået flere point end Hobro. Den fordel tillægger Hobros træner, Peter Sørensen, dog ikke den store betydning.

- Vi tager det, som det er, og vi kan ikke påvirke det, og derfor tror jeg ikke, at det betyder så forfærdelig meget.

- Jeg tror, at meget historik, og hvad der ellers har været gældende, bliver suspenderet, og kampene vil i stedet blive afgjort af detaljer og små nuancer.

- Derfor ser jeg frem mod kampene, og jeg er fortrøstningsfuld og ser frem mod at finde det stærkeste hold, der også overlever, siger Hobro-træneren efter onsdagens 2-3-nederlag på udebane til AC Horsens.

Hobro har gode erfaringer med at starte på hjemmebane, da holdet så sent som sidste sæson reddede sig fri af nedrykning.

Dengang tog nordjyderne til Vejle og vendte et hjemmebanenederlag i det første opgør på 0-1 til en samlet sejr på 2-1.

Peter Sørensens trænerkollega fra onsdagens opgør i Horsens, Bo Henriksen, har også mest tiltro til Hobro i nedrykningsduellerne mod Lyngby.

- Jeg tror, at Hobro overlever. Jeg synes, at holdet er godt, og når det spiller som i dag (onsdag, red.), så spiller det med en enorm power.

- Så Lyngby skal være virkelig dygtig, hvis Hobro skal slås, for Hobro har både dygtige spillere og en dygtig træner, siger Horsens-træneren.

/ritzau/

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Aarhus

Nyt notat: Flere er blevet smittet ved eid-fester og en begravelse

Aarhus

Tre ud af fire århusianske studerende må blive hjemme i år: Det er pisse surt, fortæller de

Annonce