Annonce
Aarhus

Holch Povlsen-millioner i ryggen: Stavtrup vil have multihal

På torsdag holder Multihaludvalget i Stavtrup kickoffmøde.
Torsdag 24. oktober holder multihaludvalg i Stavtrup kickoff-møde. Med millioner fra familien Holch Povlsen i ryggen vil den opføre en multihal til idræt og kultur.

STAVTRUP: Et fælles samlingssted for idrætten og kulturlivet. Det er en gammel drøm for mange med adresse i Stavtrup og omegn.

Torsdag 24. oktober holdes et møde, der kan gå hen og blive historisk: Mødet hvor drømmen tog et vigtigt skridt ud i virkeligheden.

På mødet, der foregår kl. 20.00 til 21.30 i Stavtrup Hallen ved Højvangsskolen, vil multihaludvalget bede frivillige om hjælp til den lange række af opgaver, der trænger sig på.

- Vi har for eksempel brug for hjælp til fundraising, til at finde sponsorer, gå i dialog med kommunen, jura, byggeteknik, foreningspleje, regnskab og budgettering ,website, sociale medier og meget mere, siger Anne Thomsen fra multihaludvalget.

Multihallen er for hele sydbyen, men skal ligge i Stavtrup. Her bor Anders Holch Povlsen, ejer og administrerende direktør i Bestseller og familie. De har doneret 20 millioner kr. til multihallen. Resten af pengene skal findes via indsamling, fonde og Aarhus Kommune.

Projektet er blevet ganske omfattende, da man gerne vil gøre multihallen til omdrejningspunkt for alle aktiviteter omkring Brabrandsøen, så løbere, cyklister, fuglekiggere og mange flere skal kunne samles her.

Historien spiller også en rolle, for i 1900-tallett sejlede folk og turister fra byen med hjuldamperen Vega til Stavtrup for at danse og more sig.

- Vi vil gerne skabe sådan et sted igen, siger Anne Thomsen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Aarhus For abonnenter

Dyreforsøg: Salamanderen skal lære os at gendanne rygsøjlen

Annonce