Annonce
Aarhus

Holch Povlsen stifter nyt selskab: Klar med flere værnemidler

Anders Holch Povlsen og faderen Troels Holch Povlsen står sammen bag det ny Horsens-selskab, der skal importere medicinalprodukter som f.eks. mundbind og visirer. Foto: Jens Nørgaard Larsen / Ritzau Scanpix
Holch Povlsen-familien har allerede bidraget med import af værnemidler til Danmark, da der var mest brug for det. Det fortsætter nu i et nyoprettet selskab i Horsens.
Annonce

Horsens/Aarhus: Endnu et Nine United selskab er skudt op i Horsens.

Det drejer sig om Nine United Care A/S, stiftet af Troels og Anders Holch Povlsen. Selskabet vil handle med medicinalvarer og sygeplejeartikler, fremgår det af cvr-registret.

Per Lykke, der er indsat som direktør i selskabet, bekræfter og uddyber:

- Vi vil levere care-produkter, dels til kommercielle kunder og dels til offentlige udbud.

Care-produkter kan for eksempel være værnemidler som mundbind og visirer, siger han.


Vi sætter en stor ære i at have bidraget, da det var nødvendigt

Per Lykke, direktør i Nine United Care A/S


Holch Povlsen, som også står bag Bestseller og flere Nine United-selskaber i Horsens, var allerede i foråret, da coronaen blussede op, med til at importere test og værnemidler fra Østen til Danmark for den danske stat.

- Vi sætter en stor ære i at have bidraget, da det var nødvendigt, understreger Per Lykke og tilføjer:

- I den forbindelse fandt vi ud af, at vi var konkurrencedygtige på både pris, hastighed og kvalitet, og efterfølgende er efterspørgslen forsat. Ikke bare på grund af covid-19, vi har også vundet et par udbud, så det giver god mening for os at blive ved at bidrage.

Annonce

Flere arbejdspladser i Horsens

Per Lykke er også direktør for Studio 9 Denmark, et andet selskab i Troels Holch Povlsens Nine United-familie, der sælger detailhandelsartikler som eksempelvis emballage og dekorationsmateriale. Dermed skal han fremover stå i spidsen for to selskaber.

Nine United

Nine United-navnet går igen i flere af Trols Holch Povlsens selskaber. Nine United A/S er moderselskab for en lang række selskaber.

De fleste af selskaberne har fælles domicil i den gamle toldbod på Havnen i Horsens, og her har det nystiftede selskab Nine United Care A/S også adresse.

Nine United Care A/S er officielt stiftet og ejet af selskabet Nine Health Limited, der har adresse i Hongkong. Reelle ejere er Anders Holch Povlsen, der ejer knap 32 procent, og Troels Holch Povlsen, der ejer godt 33 procent.

Det ny selskab Nine United Care A/S kaster i første omgang to-tre arbejdspladser af sig i Horsens, oplyser Per Lykke.

Foreløbig er der kun behov for mindre lagerkapacitet, som virksomheden selv råder over, da varerne løbende trækkes hjem efter ordre. Hvor stort et omfang, forretningen på sigt kommer til at få, er for tidligt at sige, mener Per Lykke.

- Vi er helt nystartet, og nu skal vi lige løbe det i gang. Vi leverer i forvejen lidt til kommercielle kunder, men nu handler det om at få deltaget i nogle udbud, og så må vi se, hvordan det hele udvikler sig, og hvor vi kan drive det hen, siger han.

- Det vigtigste for os er i første omgang, at vi bidrager, når det er nødvendigt.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Sport

Århusianske løbere smadrede personlige rekorder og EM-krav i historisk løb: Dansk atletik har aldrig stået i denne situation før

Aarhus

Fredagens coronatal: Laveste antal nye smittede i tre måneder i Aarhus

Annonce