Annoncørbetalt indhold

Hold den bedste staycation sammen med ungerne

PR-foto credit

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Kan du se frem til en god lang ferie sammen med ungerne derhjemme på matriklen, eller trænger du blot til, at der skal ske noget interessant i weekenden? Læs med her, og få gode rå til den bedste staycation.

Når vejret er godt, og I har rejsefeber

Annonce

Det er ikke alle forældre, der ser frem til at bruge flere dage derhjemme sammen med unger, der ikke skal i børnehave eller skole. Mange forældre er bange for, at børnene keder sig, men bare roligt, det behøver slet ikke være særligt slemt at skulle gå op og ned ad hinanden i flere dage. Du vil sikkert finde ud af, at børnene slet ikke behøver at skulle væk hjemmefra for at have det sjovt. Er vejret til det, så kan I rykke soveværelset ud på terrassen – eller endnu bedre ud på trampolinen. Få fat i et godt myggenet, for eksempel fra CAMPZ outdoor shop, og spænd det ud mellem sikkerhedsnettets stænger på trampolinen. Smid et par madrasser under nettet, og ryk ud på trampolinen. Husk sengetøj, godt læsestof og lommelygte, hvis nu man skal på toilettet i løbet af natten. Så er I helt klar til at overnatte under stjernerne.

Der findes ikke dårligt vejr, kun forkerte klær’

Skal I holde ferie hjemme, så vær forberedt på, at vejret kan svinge enormt over sommeren og hele året. Men en smule regn eller sne skal naturligvis ikke afholde jer fra at få det optimale ud af jeres tid sammen. Har du mindre børn, så er det bare at putte dem i regntøj og gummistøvler, så snart det ser ud til regn. Hånden på hjertet, findes der i virkeligheden noget sjovere end at hoppe i vandpytter, når det regner? Og når både børn og forældre har hoppet sig igennem alle vandpytter uden på vejen eller nede i gården, så er det tid til at putte sig sammen i sofaen under et varmt tæppe, og se en god film. Er vejret godt, så er det bare på med badebukser og badedragter og udenfor. Tag en rask lille vandkamp med ungerne. Brug hver jeres vandpistol, eller find en vandflaske til hver. Har I masser af plads, er der nærmest ingen undskyldning for ikke at stille et badebassin op.

Lav maden sammen udenfor

Der findes ikke noget hyggeligere end at lave mad sammen. Hvorfor ikke flytte køkkenet udenfor? Lav for eksempel en god bålplads i haven, stil et bålfad på terrassen, eller flyt jeres stormkøkken ud på altanen. Lad ungerne selv finde gode snobrødspinde, som de kan snitte til med en dolk eller en urtekniv – hvis de er gamle nok eller under opsyn af en voksen! Start med at lave klassiske snobrød, og rist pølser over bål. Senere kan I samle brændenælder og andre urter og lave en gang brændenældesuppe. Men husk, at mad kan laves udenfor hele året og ikke kun om sommeren. Der findes simpelthen ikke noget mere lækkert end ristede skumfiduser, som spises med kiks eller i varm kakao, når den første sne er faldet, eller det er rigtig koldt udenfor. I det hele taget er der ikke grænser for, hvor sjovt man kan have det derhjemme, når man har fri sammen. Det handler blot om at være en smule kreativ.

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.