Annonce
Aarhus

Hold kæft! - Bolsjer på Northside er en god idé

For første gang på Northside bliver der uddelt holdkæft-bolsjer til gæsterne for at undgå snak under koncerterne. Foto: Flemming Krogh
Under koncerter kan der godt gå snakkeklub i den, mener nogle af festivalgæsterne. Northside uddeler holdkæft-bolsjer, for at folk skal holde mund, når musikken spiller.

AARHUS: Folk snakker. Meget. Sådan oplever flere festivalsgæster det, når avisen spørger, om de oplever, at der bliver talt under koncerterne.

- Jeg synes tit, at folk snakker, når musikken spiller. Under Khalid i går, var der rigtig mange, der talte - også oppe foran, hvor mange af fansene typisk trækker op for at undgå snak, siger Rasmus Holm og tilføjer:

- Det er mangel på respekt, synes jeg. Og jeg oplever faktisk, at folk i højere grad respekterer, at man vil høre musikken, når man er på Roskilde Festival.

Men Rasmus Holm er ikke den eneste, der har oplevet snak under koncerterne på Northside. Også Jakob Illum Damgaard irriteres over snak under musikken.

- Da vi var lidt henne på aftenen, og folk var blevet fulde, så respekterer de ikke, at man gerne vil lytte til musik. Det er træls, særligt under de stille numre, siger han.

Begge synes, det er en god idé at uddele holdkæft-bolsjer. Om det rykker noget eller ej, ved de ikke, men det er godt, at der sættes fokus på det, mener de to festivalsgæster.

Annonce
Rasmus Holm oplever, at publikum på Roskilde Festival i højere grad respekterer, at folk gerne vil høre musikken uden snak. Foto: Flemming Krogh

Regler for snak

Til gengæld er der forskel på, hvor det er okay at snakke under en koncert, mener Maja Jensen fra Aarhus.

- Hvis man står lidt længere væk fra scenen, hvor der ikke er så tæt med mennesker, så synes jeg, det er okay, at man snakker under koncerten, siger hun, men tilføjer:

- Men hvis man står oppe foran, skal man altså ikke tale, når musikken spiller. Det er mangel på respekt, hvis nu nogle har glædet sig til at høre en specifik kunster i lang tid.

Hifi-klubben og Northside er i år gået sammen om at uddele holdkæft-bolsjer på festivalen for at sætte fokus på at stoppe snakken under koncerterne.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Danmark

Hård straf for at bruge mobilen bag rattet: Så mange har fået et klip i kørekortet

Aarhus

Cykler fra Swapfiets indtager byen

Danmark For abonnenter

Hun blev mishandlet og indespærret: - Jeg ville stikke af, men jeg kunne ikke

112

Kvinde slap heldigt fra at blive kørt ned i busskur ved Banegården: Bilisten var påvirket af narko

Annonce