Annonce
Aarhus

Hold kæft! - Bolsjer på Northside er en god idé

For første gang på Northside bliver der uddelt holdkæft-bolsjer til gæsterne for at undgå snak under koncerterne. Foto: Flemming Krogh
Under koncerter kan der godt gå snakkeklub i den, mener nogle af festivalgæsterne. Northside uddeler holdkæft-bolsjer, for at folk skal holde mund, når musikken spiller.
Annonce

AARHUS: Folk snakker. Meget. Sådan oplever flere festivalsgæster det, når avisen spørger, om de oplever, at der bliver talt under koncerterne.

- Jeg synes tit, at folk snakker, når musikken spiller. Under Khalid i går, var der rigtig mange, der talte - også oppe foran, hvor mange af fansene typisk trækker op for at undgå snak, siger Rasmus Holm og tilføjer:

- Det er mangel på respekt, synes jeg. Og jeg oplever faktisk, at folk i højere grad respekterer, at man vil høre musikken, når man er på Roskilde Festival.

Men Rasmus Holm er ikke den eneste, der har oplevet snak under koncerterne på Northside. Også Jakob Illum Damgaard irriteres over snak under musikken.

- Da vi var lidt henne på aftenen, og folk var blevet fulde, så respekterer de ikke, at man gerne vil lytte til musik. Det er træls, særligt under de stille numre, siger han.

Begge synes, det er en god idé at uddele holdkæft-bolsjer. Om det rykker noget eller ej, ved de ikke, men det er godt, at der sættes fokus på det, mener de to festivalsgæster.

Rasmus Holm oplever, at publikum på Roskilde Festival i højere grad respekterer, at folk gerne vil høre musikken uden snak. Foto: Flemming Krogh
Annonce

Regler for snak

Til gengæld er der forskel på, hvor det er okay at snakke under en koncert, mener Maja Jensen fra Aarhus.

- Hvis man står lidt længere væk fra scenen, hvor der ikke er så tæt med mennesker, så synes jeg, det er okay, at man snakker under koncerten, siger hun, men tilføjer:

- Men hvis man står oppe foran, skal man altså ikke tale, når musikken spiller. Det er mangel på respekt, hvis nu nogle har glædet sig til at høre en specifik kunster i lang tid.

Hifi-klubben og Northside er i år gået sammen om at uddele holdkæft-bolsjer på festivalen for at sætte fokus på at stoppe snakken under koncerterne.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Aarhus

Nye tal: Fortsat højt smittetryk i Aarhus

CORONAVIRUS

Live: Det er for tidligt at glæde sig over smittetal, mener Mølbak

Annonce