Annonce
Erhverv

Horsens-advokat: Nye arbejdspladser skal i søen nu

Advokatfirmaet LRP vil med Poul Erik Andersen i spidsen bidrage til optimismen med gratis rådgivning, men politikerne skal samtidig stå klar med finansielt rygstød til nye virksomheder eller eksisterende virksomheders nye ideer, mener Poul Erik Andersen. Arkivfoto: Søren E. Alwan
Hvis en idé er god og rigtig, skal det ikke være penge, der bremser den, mener advokat Poul Erik Andersen, som derfor slår et slag for økonomisk boost til nye ideer, ny produktudvikling og nye virksomheder.
Annonce

Horsens: Politikerne har de seneste uger søsat flere økonomiske hjælpepakker, som skal holde trængte virksomheder oven vande gennem corona-krisen.

Horsens-advokat Poul Erik Andersen, LRP, efterlyser nu også rygstød til virksomheder eller iværksættere, som allerede nu tænker i produkter og udvikling, som kan skabe nye arbejdspladser, så snart krisen er drevet over.

- Som bestyrelsesformand og advokat for en række små og mellemstore virksomheder samt iværksættere oplever jeg, at mange tænker i de baner, men er tilbageholdende på grund af økonomisk usikkerhed, siger Poul Erik Andersen.

Hvis en idé er god og rigtig, skal det ikke være penge, der bremser den, mener han.

- Hvis den kan være kimen til mange arbejdspladser, skal den have en chance, og vi skal give den et ordentligt boost, siger han.

Som bestyrelsesformand og advokat for en række små og mellemstore virksomheder samt iværksættere oplever jeg, at mange tænker i de baner, men er tilbageholdende på grund af økonomisk usikkerhed.

Poul Erik Andersen, advokat

Annonce

Kreativitet og fornuft

Dét har han skrevet til en række folketingspolitikere: erhvervsminister Simon Kollerup (S), finansminister Nicolai Wammen samt folketingsformand Henrik Dam Kristensen (S).

Poul Erik Andersen efterlyser en finanspakke, som er målrettet produktudvikling, etablering og nye strategier. Helt konkret foreslår han blandt andet statsgarantier for banklån, lempelige regler for at opnå gældssanering, hvis det bliver nødvendigt, og momsfritagelse i opstartsfasen.

Horsens-advokaten ser også gerne, at muligheden for at oprette et iværksætterselskab for en beskeden kapital bliver genindført i en eller anden form, og han forestiller sig samtidig, at staten kan give tilskud til ansættelse af medarbejdere, tilskud til husleje, maskin-leasing, rådgivning, patenter og lignende.

- Kun kreativiteten og fornuften sætter begrænsninger, siger han.

Annonce

Gratis rådgivning og netværk

Poul Erik Andersen er sammen med advokatfirmaet LRP også klar til at bidrage. Advokatfirmaet tilbyder en times gratis rådgivning i at skabe finansielt grundlag og komme godt i gang - eller videre - med en virksomhed.

- Vi har en stab af erhvervsadvokater klar til at hjælpe, og vi har et gigantisk netværk at trække på, og vi forestiller os, at vi måske også kan mobilisere forskellige kapitalfonde, siger Poul Erik Andersen.

Også Business Horsens er taget i ed, så advokatfirmaet desuden har mulighed for at sende virksomhederne eller iværksætterne videre den vej, tilføjer han.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Sport

Ihler fik debut for drømmeklubben: - Da jeg var lille, drømte jeg om at spille sammen med Nando Rafael

Annonce