Annonce
Erhverv For abonnenter

Horsens-ingeniører høster frugt af investeringer: Fremgang på 40 procent

Claus Mølgaard Jensen (t.v.) overtog i oktober direktørposten i Frecon A/S. Virksomheden blev etableret i 1999 som enkeltmandsvirksomhed i en kælder i Aalborg, og i takt med væksten flyttede den i større rammer, først i Viborg, senere i Vejle, og siden 2011 har adressen været Egeskovvej ved Gedved. Her arbejder hovedparten af 33 ansatte, men de seneste år er der udvidet med mindre afdelinger i henholdsvis Esbjerg og Tommerup. Arkivfoto: Søren E. Alwan
Med flere ansatte og nye strategiske tiltag har Frecon haft succes med at erobre flere nye kunder og nye projekter, og det kan aflæses i regnskabet.
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Leder

Socialdemokraterne hader idræt

Indrømmet, overskriften er måske nok strammet en anelse, men når man ser på, hvordan borgmesterpartiet optræder i spørgsmålet om at sikre ordentlige og tilstrækkelige idrætsfaciliteter til de århusianske borgere, så kan man ikke helt undgå at sidde tilbage med fornemmelsen af, at partiet egentlig ikke tager den del særlig seriøst. Sammenligner man Aarhus med alle andre byer i Danmark, er det nemlig kun indbyggerne i hovedstaden, der er dårligere stillet end århusianerne. En rapport fastslog for nylig, at hvis udviklingen fortsætter, vil Aarhus i 2030 mangle hele 32 fodboldbaner og 22 idrætshaller, hvis byen bare skal opretholde den nuværende fordeling af borgere per facilitet - og det er endda uden at medregne, at byen vokser med over 5000 indbyggere om året. Det er naturligvis ikke alene Socialdemokratiets ansvar, men lige nu er det i hvert fald fair at fastslå, at det er byrådets største parti, der står i vejen for, at idrætsområdet kan få det tiltrængte løft. Både Venstre og Radikale har gentagne gange forsøgt at råbe de øvrige partier op, men specielt den røde del af byrådssalen virker til helt at have mistet hørelsen, når det handler om idrætsfaciliteter. Ufatteligt, når man ved, hvor meget et velfungerende forenings- og idrætsliv betyder for alt lige fra integration til sund livsstil og mindre kriminalitet.

Annonce